Önce darbedip silah çektiler sonra tehditle senet imzalattılar

Önce darbedip silah çektiler sonra tehditle senet imzalattılar

İzmir Gaziemir'de oto galeride bir kişiyi silahla tehdit edip boş senetlere imza attırıp darbettikleri öne sürülen 2 kişi tutuklandı. Şüphelilerin konutlatında yapılan aralamalarda mağdurdan zorla alınan cep telefonu, 4 ruhsatsız tabanca ile 725 adet mermi bulundu.

İzmir'de İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp, Teknik, Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirlikleri ile İstihbarat Şubesi ekipleri, 9 Ağustos'ta Gaziemir'deki yağma olayına ilişkin yürüttüğü çalışma kapsamında şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Ekipler, 5 Eylül'de belirlenen adreslere düzenlediği baskında şüpheli E.U., F.K., E.S. ve B.G.'yi yakaladı. Zanlıların yağma olayını oto galeride planladıkları, şüphelilerden ikisinin B.Y.'yi Konak ilçesindeki bir pastaneden zorla araca bindirip darbettikleri belirlendi.

Daha sonra kendilerine ait oto galeriye getirdikleri B.Y.'yi silahla tehdit edip boş senetlere imza attırdıkları, iş yeri içerisinde darbettikleri tespit edildi.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aralamalarda mağdurdan zorla alınan cep telefonu, 4 ruhsatsız tabanca ile farklı çaplarda olmak 725 mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.U. ve F.K tutuklandı, B.G ve E.S adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN