Antalya’da orman yangını

Antalya’da orman yangını

Antalya’da dağlık alandaki arazide bilinmeyen bir nedenden dolayı orman yangını çıktı. Yangına 3 uçak, 2 helikopter, 5 arazöz, 2 su ikmal aracı ve çok sayıda yangın işçisi karadan ve havadan müdahalede bulunuyor.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'nde öğleden sonra saat 14.30 sıralarında dağlık bir arazide orman yangını başladı. Yangın, bölgedeki rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 2 helikopter, 5 arazöz, 2 su ikmal aracı ve çok sayıda orman işçisi sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına almak için havadan ve karadan yoğun bir şekilde müdahale ediyor.

Yangının şu an ne kadarlık bir alana yayıldığı ve herhangi bir can kaybı veya yaralanma olup olmadığına dair henüz bir bilgi verilmedi. Yetkililer, yangının büyümesini engellemek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıkladı.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, duman ve dumandan etkilenmemek için evlerinden tahliye edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN