Bu cevizin bir avucu bile kanserli hücreleri tarumar ediyor! Dünyaca ünlü bilim insanları kanserin düşmanı besini açıkladı

Bu cevizin bir avucu bile kanserli hücreleri tarumar ediyor! Dünyaca ünlü bilim insanları kanserin düşmanı besini açıkladı

İskoçya'da yapılan yeni bir araştırma milyonlarca insana umut ışığı olacak. Günümüzün korkulan hastalığı olan kanserin doğal çözümü bulundu. Bu cevizin bir avucu bile kanser hücrelerini yok ediyor. Dünyaca ünlü bilim insanları kanserin düşmanı besini açıkladı. Tek lokmasında tüm vücudunuz baştan aşağı yenilenecek. İşte kanseri önleyen vücudu baştan aşağı yenileyen o mucizevi besin...

Dünya genelinde yaygın olarak görülen kanser küçük büyük demeden herkeste görülmekte. Kötü hastalık olarak anılan kanserden korunmak için düzenli beslenmek oldukça önemlidir. Bu doğrultuda İskoçya'da yapılan yeni araştırma milyonlarca kişiye umut oldu. Bu cevizin bir avucu bile kanserli hücreleri tarumar ediyor! Dünyaca ünlü bilim insanları kanserin düşmanı besini açıkladı.

BU CEVİZİ TÜKETEN NE KANSER OLUYOR NE HASTA

İskoçya'da yapılan yeni bir araştırmaya göre, brezilya cevizindeki yüksek selenyum oranı, tüm dünyada yaygın bir hastalık olan meme kanseri riskini azaltmaya yardımcı oluyor. İskoçya'da her yıl yaklaşık 5 bin kadına meme kanseri teşhisi konuyor ve bunların yüzde 15'i, hormon tedavisine yanıt vermeyen bir tür olan üçlü negatif meme kanseri grubuna giriyor.

yeni-proje-2024-10-25t151453-432.jpg

BİLİM ADAMLAR AÇIKLADI: KANSERİN DÜŞMANI BU BESİN!

İskoçlu bilim insanları, brezilya fındığındaki selenyum miktarının, meme kanserinin vücuda yayılmasını önleyebildiğini keşfetti. Cancer Research tarafından yapılan araştırmada, selenyum eksikliğinin özellikle kan dolaşımında bulunan ve akciğerlere yayılmaya çalışan kanser hücrelerini öldürebildiği ortaya çıktı.

yeni-proje-2024-10-25t151310-358.jpg

Dr. Saverio Tardito, "Hayatta kalmak için selenyuma ihtiyacımız var. Bu nedenle selenyumu beslenmemizden çıkarmak asla bir seçenek olmamalı." açıklamasını yaptı. Selenyumun yoğun olduğu diğer besinler arasında süt, yoğurt, sığır eti, hindi, tavuk, balık, kabuklu deniz ürünleri ve yumurta yer alıyor. Selenyum, kanserli hücrelerini öldürmesinin yanı sıra bağışıklık sistemini güçlendirip tiroid sağlığını da destekler. Ayrıca astım belirtilerini azaltır ve zihinsel gerilemeyi önler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN