TUSAŞ saldırısında şehit olan Atakan Erdoğan'ın eşi: Arkadaşlarını kurtarmak isterken öldü, benim eşim kahraman

TUSAŞ saldırısında şehit olan Atakan Erdoğan'ın eşi: Arkadaşlarını kurtarmak isterken öldü, benim eşim kahraman

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan hayatını kaybetti. Şehit olmak istediği öğrenilen Erdoğan'ın eşi, "Mesai arkadaşlarının hayatını kurtarmak için şehit oldu. Benim eşim kahraman." dedi.

Ankara'da dün bölücü terör örgütü tarafından Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda şehit olan 5 kişiden biri de 42 yaşındaki güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan'dı. Erdoğan'ın eşi Pınar Erdoğan, "Şehit olmak istiyordu. 'Ankara'da şehit olamazsın Atakan, şansını kaybettin' derdim. Ankara'da şehit oldu. Benim eşim kahraman." açıklamasını yaptı.

'KIZLARIMA NASIL SÖYLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM'

Erdoğan çiftinin 14 ve 5 yaşlarında iki kızı olduğu öğrenildi. "Kızlarıma nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum." diyen Pınar Erdoğan, eşinin, mesai arkadaşlarının hayatını kurtarmak için şehit olduğunu söyledi.

OTOPSİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Şehit olan 4 TUSAŞ personeli Atakan Şahin Erdoğan, makine mühendisi Zahide Güçlü, kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun, çalışan Hasan Hüseyin Cambaz ve taksi şoförü Murat Arslan'ın otopsi işlemleri Keçiören ilçesindeki Adli Tıp Kurumu Ankara Grup Başkanlığı'nda devam ediyor.

ŞEHİT YAKINLARININ ACI BEKLEYİŞİ

Şehitlerin yakınları Adli Tıp Kurumu önünde işlemlerin tamamlanmasını beklerken büyük üzüntü yaşadı. Bazı şehit yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehitlerin cenazeleri bugün toprağa verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN