2024 DGS ek tercih süreci başladı

2024 DGS ek tercih süreci başladı

ÖSYM, 2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ek yerleştirme tercih işlemlerinin başladığını duyurdu. Adaylar, üniversite hayallerini gerçekleştirmek için tercihlerine yön verecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Dikey Geçiş Sınavı'nın (DGS) ek yerleştirme tercih işlemlerinin başlamasıyla birlikte adaylara önemli bir fırsat sundu. Bu süreçte, yükseköğretim kurumlarında yer almayı hedefleyen öğrenciler, ek yerleştirme tercihlerini yaparak eğitim hayatlarına yeni bir yön verebilecek. Tercih süreciyle ilgili detaylar ve son tarihleri takip etmek, adaylar için kritik önem taşıyor.

TERCİH İŞLEMLERİ 31 EKİM'E KADAR DEVAM EDECEK

ÖSYM'nin internet sitesindeki duyuruya göre, bugün başlayan 2024-DGS ek yerleştirme tercih işlemleri, 31 Ekim saat 23.59'a kadar devam edecek.

Adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN