DİAYDER davasında avukata duruşma sırasında gözaltı

DİAYDER davasında avukata duruşma sırasında gözaltı

DİAYDER davasının avukatlarından Bedirhan Sarsılmaz, "örgüt üyesi olmak" ve "örgüt propagandası yapmak" iddiasıyla açılan davanın duruşması sırasında gözaltına alındı.

Din Alimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAYDER) Başkanı Ekrem Baran ile dernek üyelerinden oluşan 22 kişi hakkında "örgüt üyesi olmak" ve "örgüt propagandası yapmak" iddiasıyla açılan davanın duruşması İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Cumhuriyet'ten Fahrettin Öztürk'ün haberine göre sanıkların avukatlarından Bedirhan Sarsılmaz, duruşma sırasında mahkeme salonuna giren emniyet görevlileri tarafından gözaltına alındı. Sarsılmaz'ın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN