Beşiktaş bombayı patlatıyor! 35 yıl sonra ilk kez: Kartal'a 22 milyon euroluk gol makinesi: 88 gol 22 asist

Beşiktaş bombayı patlatıyor! 35 yıl sonra ilk kez: Kartal'a 22 milyon euroluk gol makinesi: 88 gol 22 asist

Devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, transferde 35 yıl aradan sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Kartal, 22 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında Fransız devi Lyon'un konuğu olan Beşiktaş, tarihi bir zafere imza atarak Fransa'dan galibiyetle döndü. Pazartesi akşamı ezeli rakibi Galatasaray'ın konuğu olacak siyah-beyazlı ekip, 22 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, gözünü 22 milyon euroluk gol makinesine dikti.

Kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirme kararı alan siyah-beyazlı ekip, İtalyan golcü İmmobile ile forma rekabetine girebilecek bir golcü oyuncu için arayışlara başladı. Kartal, gözünü İngiltere'ye dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, İngiliz ekibi Everton formasını terleten 27 yaşındaki golcü oyuncu Dominic Calvert-Lewin'i gündemine aldı. Kartal, golcü oyuncuyla ilgilenmeye başladı. Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan golcü oyuncu bu sezon görev aldığı 8 karşılaşmada 2 gol 1 asiste imza attı.

Dominic Calvert-Lewin - Player profile 24/25 | Transfermarkt

27 yaşındaki İngiliz golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 307 müsabakada görev alırken 88 gol 22 asiste imza attı.

Kartal, İngiliz golcüyü kadrosuna katması halinde 35 yıl sonra ilk kez kadrosuna bir İngiliz forvet oyuncusu katmış olacak. Kartal, son olarak 1989 yılında Rob McDonald ile sözleşme imzalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN