Hakiki zeytinyağını anlamanın en kolay yolu buymuş! Suya bir kaşık ekleyince şıp diye anlaşılıyor

Hakiki zeytinyağını anlamanın en kolay yolu buymuş! Suya bir kaşık ekleyince şıp diye anlaşılıyor

Zeytinyağında sahtecilik yapanları ortaya çıkartan yöntem açıklandı. Hakiki zeytinyağını anlamanın en kolay yolunu uzmanlar anlattı. Suya sadece bir kaşık eklemek yetiyor. İşte zeytinyağını sahtesiyle ayırmaya yarayan o yöntem...

Hakiki zeytinyağı ile sahtesinin arasındaki farkı anlamak bu yöntem sayesinde oldukça basit. Bu yöntem sayesinde sahteleri kolayca ayırt edebileceksiniz. Suya bir kaşık eklemek yeterli olacak. İşte o yöntem...

HAKİKİ ZEYTİNYAĞI NASIL ANLAŞILIR?

Zeytinyağının hakikisi ve sahtesi arasındaki farkı anlamanın yeni yolu paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir vatandaş zeytinyağını test etti. Hakiki zeytinyağını anlamak için bir su bardağına ve bir yemek kaşığı zeytinyağına ihtiyaç olduğunu anlattı. Zeytinyağını su bardağının içine aktardıktan sonra parçalanıp tekrardan bir araya gelmesi gerektiğini duyurdu.

1-001.jpg

HAKİKİ ZEYTİNYAĞI TESTİ

Zeytinyağını suyun içerisine aktardıktan sonra tekrardan birleşmemesi halinde hakiki olmadığı sonucuna varılabilir. Test videosunu yayınlayan vatandaş ilk başta sahte, ardından da hakiki zeytinyağını karşılaştırdı. Sahte zeytinyağı suyun üzerinde parça parça dururken, hakiki zeytinyağı ise suyun orta yerinde bir bütün olmayı başardı. Evinizdeki zeytinyağını bu şekilde test edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN