İşte dünyanın en faydalı meyvesi! Bilim dünyası şaşkın Canan Karatay haklı çıktı: Bu meyveyi yiyin demir gibi olun

İşte dünyanın en faydalı meyvesi! Bilim dünyası şaşkın Canan Karatay haklı çıktı: Bu meyveyi yiyin demir gibi olun

Son dönemde beslenme düzeniyle ilgili ezber bozan açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Prof. Dr. Canan Karatay, bu sefer yaşlanmayı durduran ve cildi baştan aşağı yenileyen mucizevi besini açıkladı. Eğer sizde yaşlanmayı geciktirmek istiyorsanız aynı zamanda bebek gibi bir cilde sahip olmak istiyorsanız mutlaka bu besini tüketin. Bilim dünyası şaşkın Canan Karatay haklı çıktı. Bu meyveyi yiyin demir gibi olun. İşte dünyanın en faydalı meyvesi...

Günümüzde çoğu kişi erken yaşlanma ve halsizlik sorunundan kaynaklı belli başlı önlemler almakta. Özellikle erken yaşlılık ciltte büyük sorunlara neden açarken gözler uzmanların açıklamalarına çevrilmiş durumda. Ezber bozan reçeteleriyle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, bu sefer bağışıklık sistemini güçlendiren ve yaşlanmanın önüne geçen gizli besinini açıkladı. Her sabah bu meyveden yiyin 10 yaş gençleşeceksiniz. Canan Karatay üstüne basa basa uyardı. Bu meyveyi yiyin demir gibi olun. İşte Canan Karatay'ın önerdiği ve yaşlanmayı durduran o mucizevi besin...

Canan Karatay açıklamasında düzenli olarak kivi tüketiminin yaşlılık belirtilerini azalttığını söyledi. Karatay, içerisindeki faydalı bileşenlerle dikkat çeken kivinin cilt kırışıklıklarına ve göz altı morluklarına iyi geldiğinin altını çizdi.

CANAN KARATAY YİNE HAKLI ÇIKTI! BU MEYVE CİLDİ 10 KAT GENÇLEŞTİRİYOR

Kivinin 10 yaş gençleştirdiğini belirten Karatay, mucize meyvenin akşam saatlerine kadar her an tüketilmesinde herhangi bir sakınca olmadığını söyledi. Genel sağlık üzerinde sayısız fayda sağlayan kivinin içeriğindeki antioksidanlar ve C vitamini, vücut direncini ve enfeksiyonlara karşı üretilen beyaz kan hücrelerinin oluşumunu artırır. Yine beyaz kan hücrelerinin fonksiyonlarını artırarak, kişiyi serbest radikallere karşı korur.

yeni-proje-2024-10-25t105215-970.jpg

KALBİ KORUYOR KANSERİ ÖNLÜYOR

Serbest radikaller, vücutta kanser oluşmasında etkilidir. Kivideki antioksidanlar ise serbest radikallerle mücadelede kalkan görevi görür. Kivideki potasyum, kan damarlarının gevşemesine ve kan basıncının dengelenmesine yardımcı olur. Kivi, aynı zamanda iyi kolesterolü de yükseltir.

Ancak alerjik reaksiyonlara karşı düzenli kivi tüketimine başlamadan önce bir uzmana danışılmasında fayda vardır.

yeni-proje-2024-10-25t105232-145.jpg

KİVİNİN FAYADALARI NELERDİR?

  • Astım ataklarını rahatlatabilir.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Sindirim sistemini düzenler.
  • Kalp sağlığını destekler.
  • Kanseri önlemede yardımcı olur.
  • Kilo vermeyi hızlandırabilir.
  • Cilde faydalıdır.
  • Saçları gürleştirir.
  • Göz sağlığını iyileştirir.
  • Hamilelikte destekleyicidir.
  • Kemik sağlığını korur.
  • İnflamasyon ile savaşır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN