Trabzonspor yeni golcüsünü buldu! Fırtına 20 yaşındaki gol makinesi için kolları sıvadı

Trabzonspor yeni golcüsünü buldu! Fırtına 20 yaşındaki gol makinesi için kolları sıvadı

Şenol Güneş yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor, 20 yaşındaki gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Yarın akşam Trendyol Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Göztepe'nin konuğu olacak Trabzonspor, kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı. Fırtına, 20 yaşındaki gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Şenol Güneş yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor, devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Fırtına, 20 yaşındaki gol makinesini kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sezon başından bu yana hücum hattında büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor, kış transfer sezonunda bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, gözünü Kosova'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Fırtına, 20 yaşındaki golcü oyuncu Drilon Hazrollaj'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Güncel piyasa değeri 750 bin euro olan Kosovalı golcü oyuncu, bu sezon görev aldığı 8 karşılaşmada 2 gol 1 asiste imza attı.

Trabzonspor, Kosovalı genç yeteneği yakın takibe aldı! - Haber Ekspres- İzmir Haberleri- Son Dakika Haberleri

Kosova ekibi Malisheva formasını terleten golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 66 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 37 gol 18 asiste imza attı. Golcü oyuncu, hücum hattında her pozisyonda görev alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN