Galatasaray'ın golcüsü yuvadan uçuyor! Aslan'ın golcüsüne İspanyol kancası

Galatasaray'ın golcüsü yuvadan uçuyor! Aslan'ın golcüsüne İspanyol kancası

İspanyol ekibi Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın golcü oyuncusuna kancayı taktı. Aslan'ın golcü ismi yuvadan uçmaya hazırlanıyor.

Pazartesi akşamı evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan'ın yıldızı yuvadan uçmaya hazırlanıyor. İspanyol ekibi, sarı-kırmızılı ekibin golcü ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Galatasaray forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yunus Akgün, dev takımların radarına girdi. İspanyol ekibi, sarı-kırmızılı ekibin golcü ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Sporx'in İspanyol basınından derlediği habere ; LaLiga'da 11. sırada yer alan Real Sociedad, sarı-kırmızılı ekibin milli yıldızı Yunus Akgün'ü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

İspanyol ekibini, golcü oyuncu için 7 milyon euroluk bir transfer bütçesi ayırdığı öne sürüldü. Özellikle İspanyol ekibinin patronu Imanol Alguacil'in bu transferin gerçekleşmesi için istekli olduğu iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 6,50 milyon euro olan 24 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 13 karşılaşmada görev alırken takımına 5 gol 1 asistlik katkı sundu.

Yunus Akgün'ü Elfsborg Maçında İki Avrupa Devi İzleyecek!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN