Uğur Güneş ve Hande Doğandemir 'İki Aş, Bir Aşk' filminde buluşuyor

Uğur Güneş ve Hande Doğandemir 'İki Aş, Bir Aşk' filminde buluşuyor

Uğur Güneş ve Hande Doğandemir, "İki Aş, Bir Aşk" filminde başrolü paylaşacak. Romantik komedi türündeki filmin çekimleri ağustosun başında başlayacak.

Bu yaz tatil yapmak yerine sinema filmi çekmeyi tercih eden isimler arasında Uğur Güneş ile Hande Doğandemir de yer alıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin başrol oyuncusu Uğur Güneş ile başarılı oyuncu Hande Doğandemir, “İki Aş, Bir Aşk” filminde başrolü paylaşacak.

5.jpg

Romantik komedi türündeki filmin çekimleri ağustos başında Tokat’ta başlayacak. Filmin dağıtımını A90 Pictures üstlenirken, yapım Q&SBS imzası taşıyor. Uğur Güneş ve Hande Doğandemir’e, usta oyuncular Hatice Aslan, Bülent Şakrak ve Ceren Taşçı da eşlik edecek.

2-001.jpg

Film, izleyicilere eğlenceli ve duygusal anlar yaşatmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN