Linkin Park geri dönüyor

Linkin Park geri dönüyor

Chester Bennington’ın 2017'deki ölümünden sonra çalışmalarına ara veren ABD'li müzik grubu Linkin Park, yeni bir albüm için yeniden bir araya geldi.

ABD’li ünlü rock-rap grubu Linkin Park, 2017 yılında solistleri Chester Bennington’ın trajik ölümünden sonra durdurdukları çalışmalarına yeniden başlama kararı aldı. Grubun bu dönüşü, hem eski hayranları hem de müzik dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

Grup, geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleştirdiği bir canlı yayında, yeni kadrosunu tanıttı. Bu kadroda, grubun eski üyeleri Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix ve Joe Hahn'ın yanı sıra, yeni solist Emily Armstrong ve davulcu Colin Brittain yer alıyor. Canlı yayında, yeni ekibin enerjisi ve uyumu dikkat çekerken, Shinoda ve Armstrong'un vokal görevlerini paylaştıkları belirtildi.

YENİ ALBÜM GELİYOR

Linkin Park’ın yeni kadrosu, "The Emptiness Machine" isimli bir single ile müzik dünyasına geri döndü. Bu parçayla birlikte, grubun "From Zero" adlı yeni albümünün de duyurusu yapıldı. Albümün, 15 Kasım’da müzikseverlerle buluşacağı açıklandı.

2000’li yıllarda Bennington’ın güçlü vokaliyle büyük başarı yakalayan Linkin Park, "Hybrid Theory" ve "Meteora" gibi albümlerle dönemin en etkili gruplarından biri haline gelmişti. Bennington’ın 2017 yılında, grubun son albümü "One More Light"ın yayınlanmasından kısa bir süre sonra intihar ederek hayatına son vermesi, müzik dünyasında derin bir üzüntüye neden olmuştu.

Linkin Park’ın geri dönüşü, Bennington’ın anısına saygı duruşunda bulunurken, aynı zamanda yeni bir başlangıç olarak değerlendiriliyor. Grubun yeni albümü "From Zero" ile eski hayranlarının yanı sıra yeni nesil dinleyicileri de etkilemeyi hedeflediği görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN