Eagles'ın efsanevi ismi Randy Meisner hayatını kaybetti

Eagles'ın efsanevi ismi Randy Meisner hayatını kaybetti

ABD'nin 70'li yıllara damga vuran ünlü rock grubu Eagles'ın kurucularından Randy Meisner yaşamını yitirdi. Dün 77 yaşındayken hayatını kaybeden ünlü müzisyenin, KOAH hastalığı nedeniyle öldüğü açıklandı.

Dünyaca ünlü ABD'li rock grubu Eagles'ın kurucularından, bas gitarist ve vokalist Randy Meisner, dün 77 yaşında hayatını kaybetti. Gruptan yapılan açıklamada, Meisner'ın mücadele etmekte olduğu KOAH'dan kaynaklanan komplikasyonlar nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

Çalışma arkadaşları ve hayranları, sosyal medyada Meisner için duygu dolu mesajlar paylaşırken, eski grup arkadaşı Don Felder, Meisner için "dünyanın en tatlı müzisyeni" ifadesini kullandı.

Meisner, yaşamının son yıllarını hastalığı ve 2016 yılında yanlışlıkla kendisini silahla vurarak hayatını kaybeden eşi Lana Rae Meisner'ın ölümünün yasıyla geçirdi.

RANDY MEISNER KİMDİR?

Randy Mesiner, 8 Mart 1946'da ABD'nin Nebraska eylaeti, Scottsbluff'da dünyaya geldi. Eagles adlı rock grubunun kurucu üyelerinden biriydi ve grupta bas gitarist ve vokalist olarak yer aldı. Meisner, "Take It Easy", "Peaceful Easy Feeling" ve "Already Gone" gibi Eagles'ın popüler şarkılarının birçoğunu yazdı ve seslendirdi. Daha sonra solo kariyerine devam ederek, "Deep Inside My Heart" ve "Hearts on Fire" gibi şarkılar çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN