Canan Karatay kahvaltıdan önce bunu yiyor! En büyük sırrını ilk kez açıkladı

Canan Karatay kahvaltıdan önce bunu yiyor! En büyük sırrını ilk kez açıkladı

Günümüzün en büyük hastalıklarından olan kalp rahatsızlığı yediden yetmişe herkes tarafından görülmekte. Bu tür hastalıklarda ilerleyen süreçlerde eğer önlem alınmazsa büyük rahatsızlıklara neden olabilmektedir. Özellikle kalp krizi riski 17 yaşlarına kadar inmiş durumda. Kalp rahatsızlıklarından korunmak istiyorsanız eğer mutlaka bu karışımı tüketin. Canan Karatay her sabah tükettiği gizli tarifi paylaştı. En büyük sırrını ilk kez açıkladı. İşte Canan Karatay'ın tükettiği o mucizevi karışım...

Prof. Dr. Canan Karatay yazdığı reçetelerle milyonlarca kişiye şifa kaynağı olmaya devam ediyor. Son olarak Canan Karatay tarafından paylaşılan özel reçete herkesin diline düştü. Eğer kalp rahatsızlığınız varsa mutlaka bu karışımı her sabah tüketin. Tüm damaları açıyor kalbi temizliyor. Tek kaşıkta tüm vücudunuz baştan aşağı canlanacak. Canan Karatay kahvaltıdan önce bunu yiyor! En büyük sırrını ilk kez açıkladı.

CANAN KARATAY KAHVALTIDAN ÖNCE BUNU YİYOR

Kalp ve iç hastalıkları uzmanı Canan Karatay, mucizevi reçetesini paylaştı. Kalp konusunda rahatsızlık çekenlere özel reçetesini paylaşan Karatay, doğal şifa kaynağını takipçileriyle paylaştı. Son yıllarda kalp krizi başta olmak üzere kalp rahatsızlıklarındaki artış grafiklere yansıyor. Yapılan bilimsel araştırmalara göre, kolajen kalp sağlığına önemli derecede katkı sağlıyor. Özellikle Canan Karatay, doğal yollardan edinilen kolajenin vücut sağlığı bakımından çok daha faydalı olduğunu belirtiliyor.

yeni-proje-2024-10-21t141352-623.jpg

KALP RAHATSIZLIĞINI KÖKTEN GİDERİYOR! TEK KAŞIKTA ŞİFA BULACAKSINIZ

Karatay, kolajeni doğal yollarla almak isteyenler için kelle paça çorbasını önerdi. Haftada bir tüketilecek kelle paça çorbasının, vücudun ihtiyacı olan sağlıklı yapı taşlarını sağladığını belirtti. Kelle paça sevmeyenler için ise Karatay'ın alternatif önerisi şu şekilde:

"Limonu sıkın, bir çay kaşığı kristal kaya tuzu ekleyin ve kemik suyuyla karıştırın. Kahvaltıdan önce için."

yeni-proje-2024-10-21t141409-157.jpg

KOLAJEN İÇEREN BESİNLER NELERDİR?

  • Tavuk, hindi, dana eti gibi hayvansal proteinden zengin et ürünleri,
  • Sardalya, somon, uskumru gibi soğuk su balıkları,
  • Kolajen üretimine yardımcı olan ve amino asit içeren yumurta,
  • Yoğurt, süzme peynir, lor peyniri ve süt gibi süt ve süt ürünleri,
  • Ispanak, pazı, lahana, brokoli ve kara lahana gibi yeşil yapraklı sebzeler,
  • Portakal, greyfurt, mandalina ve limon gibi narenciye meyveleri
  • Çilek, böğürtlen, ahududu ve yaban mersini gibi kırmızı meyveler,
  • Badem, ceviz, soğan, biber, fasulye ve bezelye gibi doku oluşumunu destekleyen biotin içeren besinlerde bulunur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN