Bu soruyu bilen çok az kişi çıkıyor! 500 bin liralık Sergen Yalçın sorusu yarışmacının defterini kapattı

Bu soruyu bilen çok az kişi çıkıyor! 500 bin liralık Sergen Yalçın sorusu yarışmacının defterini kapattı

Bu soruyu bilenlerin sayısı oldukça az! 500 bin liralık Sergen Yalçın sorusu, yarışmacının defterini kapattı...

Son günlerde sıkça konuşulan isimlerden biri olan Sergen Yalçın, bu kez televizyon ekranlarında farklı bir şekilde gündeme geldi. Ünlü futbolcu ve teknik direktör Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan bir sorunun konusu oldu. Yarışmanın yeni sunucusu Oktay Kaynarca yönetiminde, 500 bin TL değerindeki soruda Sergen Yalçın’ın tam adı yarışmacıya soruldu.

Yarışmacı, sorunun yanıtını biliyor gibi görünmesine rağmen tam olarak emin olamayıp soruya yanıt veremedi. Yarışmadan çekilme kararı alan yarışmacı, sorunun doğru cevabının Ali Rıza Sergen Yalçın olduğunu düşündüğünü belirtti. Fakat güven eksikliği nedeniyle yarışmadan çekildi. Çekilme kararıyla 300 bin TL ödül kazanan yarışmacı, doğru cevabı öğrendiğinde ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Milyoner'e 500 bin TL'lik 'Sergen Yalçın' sorusu damga vurdu! Yarışmadan çekildi | Türkiye Gazetesi

Yarışmadan çekildikten sonra esprili bir şekilde "Erkeklerin onda dokuzu kaçmaktır, ben de kaçayım" diyerek hem stüdyodakileri hem de Oktay Kaynarca'yı güldürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN