Bu filmi tek başınıza izlemeyin! Netflix izleyicileri uyarıyor: Gelmiş geçmiş en korkunç film

Bu filmi tek başınıza izlemeyin! Netflix izleyicileri uyarıyor: Gelmiş geçmiş en korkunç film

Korku filmi severlere yepyeni bir öneri ile geldik. Bu film Netflix’in en korkunç filmi olarak anılıyor. İzleyenlerin yaptığı yorumlar bile filmi daha izlemeden ne kadar ürkütücü olduğu hakkında bilgi veriyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Netflix'te yayınlanan "The Deep House" adlı korku filmi, izleyicilerin uykularını kaçıracak türden bir gerilim sunuyor. 2021 yapımı film, izleyicileri tek başlarına izlememeleri konusunda sosyal medyada uyarılara neden oldu.

yeni-proje-4-001.jpg

SUALTINDA TÜYLER ÜRPERTİCİ BİR KORKU DENEYİMİ

Fransız yönetmenler Julien Maury ve Alexandre Bustillo'nun imzasını taşıyan "The Deep House", sinemaseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Blumhouse Productions’ın dağıtımını üstlendiği film, perili olduğu bilinen yerleri keşfeden iki YouTuber’ın başından geçen korkunç olayları anlatıyor. Ben ve Tina adlı karakterler, Fransa'da yapay bir göle batırılmış bir sanatoryumu keşfetmek için gittikleri yerlerde tüyler ürpertici bir maceraya atılıyor.

yeni-proje-5-001.jpg

İZLEYİCİLERDEN KORKUTUCU TEPKİLER

Netflix'in son dönemdeki en korkutucu yapımlarından biri olarak değerlendirilen film, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, filme dair deneyimlerini paylaşırken "Tek başınıza seyretmeyin" uyarısında bulunuyor. Facebook ve X (eski adıyla Twitter) gibi platformlarda yapılan yorumlarda, filmden sonra yaşanan korku ve endişe açıkça ifade ediliyor. Bir izleyici, “Geçen yıl bunu izlerken kapalı alan ve derin su kaygım arttı,” derken, bir diğeri de “Uykusuzluk için teşekkürler Netflix #TheDeepHouse,” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

SUALTI ÇEKİMLERİNİN ETKİLEYİCİ BAŞARISI

"The Deep House", Rotten Tomatoes’da 100 üzerinden 74 puan alarak olumlu eleştiriler aldı. Eleştirmenler, filmin sualtında çekilmesinin ve gölün karanlık derinliklerinde geçen zorlayıcı sahnelerin, filme özel bir ürkütücülük kattığını belirtiyor. Sinema eleştirmeni Meagan Navarro, sualtı ortamının filmin “uhrevi” ve “ürkütücü” doğasını daha da artırdığını vurguladı.

yeni-proje-6-001.jpg

NETFLİX TÜRKİYE'DE YAYINDA DEĞİL

Ne yazık ki, "The Deep House" şu an için Netflix Türkiye’de gösterime girmedi. Ancak, korku filmi sevenlerin bu ürkütücü deneyimi kaçırmak istemediği kesin. Eğer cesaretiniz varsa ve gerçek bir korku deneyimi yaşamak istiyorsanız, bu film tam size göre olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN