O hattı kullananlara kötü haber! Metro İstanbul duyurdu: Artık hizmet vermeyecek

O hattı kullananlara kötü haber! Metro İstanbul duyurdu: Artık hizmet vermeyecek

İstanbul’un yoğun trafiğiyle baş etmek için raylı hatları kullananlara kötü haber! Metro İstanbul X hesabı üzerinden duyurdu. O hattın seferleri durduruldu. Ne zaman başlayacağı ise belirsiz...

İstanbul’un en sık kullanılan hatlarından biri ile ilgili kullanıcılarını üzen haber geldi. O tramvay hattı artık hizmet vermeyecek. Duyuruyu Metro İstanbul X hesabı üzerinden yaptı.

İstanbul'da Kadıköy-Moda tramvay hattında seferlerin durdurulduğu açıklandı. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruya göre, emniyet güçlerinin aldığı karar doğrultusunda T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı’nda seferler geçici olarak yapılamıyor.

METRO İSTANBUL DUYURDU

Metro İstanbul, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Emniyet güçlerinin aldığı karar doğrultusunda T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı'nda seferler yapılamamaktadır.” Seferlerin ne zaman normale döneceğine dair bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN