Yeni dizi 'Holding'e 3 bomba oyuncu

Yeni dizi 'Holding'e 3 bomba oyuncu

Temmuz ayında sete çıkması planlanan "Holding" dizisi için 3 isimle anlaşıldı. "Holdingi ben yöneteceğim, adaletle yöneteceğim, hakça paylaştıracağım ve ejderlerle savaşırken ejderlere benzemeyeceğim!” sloganıyla dikkat çeken dizi için Musa uzunlar, Macit Koper ve Ali İl ile el sıkışıldı.

Türkiye'nin serbest dalış rekortmeni genç bir kadının, ülkenin en büyük holdinglerinden birisinin yönetimini ele geçirmek için kız kardeşlerine ve mafyaya karşı verdiği zorlu savaşı anlatan yeni dizi "Holding", izleyicilere çarpıcı bir drama sunmaya hazırlanıyor. Dizide, "İnsani bir kapitalizm mümkün müdür?" sorusuna drama evreninin kuralları içinde cevap aranacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yüksel Aksu ve Deniz Yılmaz’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin senaryosu, Limon Yapım’ın yazı grubu tarafından kaleme alınıyor. Dizinin oyuncu seçimleri devam ederken, üç isimle el sıkışıldı. ATV ekranlarında yayınlanacak dizi için Musa Uzunlar, Macit Koper ve Ali İl ile anlaşma sağlandı.

"Holdingi ben yöneteceğim, adaletle yöneteceğim, hakça paylaştıracağım ve ejderlerle savaşırken ejderlere benzemeyeceğim!” sloganıyla dikkat çeken dizi, Türkiye sermaye sınıfını sıra dışı bir dille ele alacak. Dramatik yapısı ve güçlü karakterleri ile izleyicilerin beğenisini kazanması beklenen "Holding" dizisinin ilk bölümü için temmuz ayında sete çıkılması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN