Meriç Aral ile Serkan Keskin evlendi

Meriç Aral ile Serkan Keskin evlendi

Oyuncu Serkan Keskin ve Meriç Aral, 6 yıllık aşklarını dün akşam düzenlenen görkemli bir törenle evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin nikah törenine, yakın dostları ve sektörden birçok isim katıldı. Özellikle Serkan Keskin'in, gelinini ilk kez gelinlikle görmesiyle yaşadığı duygu dolu anlar yaşandı. Düğüne birçok ünlü isim akın etti.

Oyuncu Meriç Aral ve Serkan Keskin, uzun süredir devam eden aşklarını evlilikle taçlandırdı. 6 yıllık birlikteliklerini dün akşam düzenlenen özel bir törenle kutlayan çift, sevenlerini mutlu etti. Serkan Keskin, gelinliğiyle ilk kez karşısına çıkan Meriç Aral'ı görünce duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Etiler'de gerçekleşen nikah törenine ünlü isimler akın etti. Nikah şahitliğini yakın dostları Efe Tuncer ve Birkan Sokullu üstlenirken, gelinlik tasarımını ünlü modacı Semi Delareyna üstlendi. Serkan Keskin ise dünyaca ünlü bir markanın damatlığıyla geceye katıldı.

1083993-b750c0f7a49acdf8137d046dde7e4d32-600x600.jpg

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı törende Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi ünlü dostları çifti yalnız bırakmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN