Yasemin Şefkatli duyurdu: Ailecek koronavirüse yakalandılar

Yasemin Şefkatli duyurdu: Ailecek koronavirüse yakalandılar

2021'de İdo Tatlıses ile dünyaevine giren Yasemin Şefkatli sosyal medyadan ailecek koronavirüse yakalandıklarını duyurdu. Şefkatli, hastayken zorunda olmadıkça dışarı çıkılmaması yönünde çağrıda bulundu.

2021 yılında dünyaevine giren şarkıcı İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti, yaklaşık 9 ay önce ikiz oğullarını kucaklarına aldı Şimdilerde ikizler İbrahim Ayel ve Sinan Emir ile ilgilenen çift, hayranlarını üzecek haber verdi.

Zaman zaman eşi ve çocuklarıyla mutlu karelerini takipçileriyle paylaşan Şefkatli bu sefer ailecek koronavirüse yakalandıklarını açıkladı.

01215.jpg

Şefkatli paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Covid olduk bu arada ailecek, eskisi gibi değil neyse ki ama bayağı da yoğun şu ara. Hafta sonu kalabalığa girdik ve hepimiz hastayız. İşin özeti ne olur dikkat edin. Hastaysanız ve zorunda değilseniz lütfen çıkmayın. Kimseleri hasta etmeyelim."

554.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN