Beşiktaş'ta derbi öncesi eksikler can sıkıyor! Van Bronkchorst'un muhtemel derbi 11'i

Beşiktaş'ta derbi öncesi eksikler can sıkıyor! Van Bronkchorst'un muhtemel derbi 11'i

Beşiktaş derbi maçta Galatasaray deplasmanına çıkacak. Karşılaşma öncesi siyah-beyazlılarda eksikler önemli bir yer tutuyor. Giovanni Van Bronckhorst'un muhtemel 11'i ise şöyle.

Beşiktaş, Süper Ligin 10’uncu haftasında derbi maçta Galatasaray deplasmanına çıkacak. 28 Ekim Pazartesi akşam saat 20.00'de RAMS Park'ta oynanacak mücadele Arda Kardeşler tarafından yönetilecek.

RASHİCA BELİRSİZ, MERT VE PAULİSTA YOK

Beşiktaş bu sezon önemli futbolcuların, sakatlıkları sebebiyle takımı eksik bırakmasıyla karşı karşıya kalıyor. Bilindiği gibi kaptan Necip Uysal antrenmanda sakatlanıp sezonu kapatmıştı. Galatasaray maçı öncesinde de Paulista ve geçtiğimiz hafta sakatlanan Mert Günok yarın sahada olmayacak. Milli maçta sakatlanan ve ilk kez dün antrenmana çıkan Rashica'nın durumuna ise bugün karar verilecek.

o-lyon-besiktas-000020.jpg

ORTA SAHA TERCİHİ KRİTİK OLACAK

Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un Galatasaray karşısında nasıl bir 11 çıkartacağı oldukça merak ediliyor.

Hollandalı teknik adamın Lyon galibiyetindeki 11 ile derbiye çıkması muhtemel. Ancak Lyon'un bu maçta çok fazla pozisyona girmesi ve Beşiktaş'ın savunma anlamında zayıf görünmesi, birkaç değişikliğe sebep olabilir. Sakatlığı sonrası geçen hafta kadroya giren ama iki maçta da 11’e dönemeyen Al Musrati'nin, Ndour yerine oynaması kuvvetle muhtemel. Rashica da hazır görülmesi halinde Joao Mario'nun yerine sağ kanada geçebilir.

VAN BRONCKHORST'UN MUHTEMEL 11'İ

Ersin, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica (Joao Mario) Rafa Silva, Muçi, Immobile.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN