Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat Okan Buruk'un hayallerini yıktı. Brezilyalı yıldız hayırlı olsun

Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat Okan Buruk'un hayallerini yıktı. Brezilyalı yıldız hayırlı olsun

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talimatları doğrultusunda transfer mesaisine devam eden siyah-beyazlılardan flaş bir hamle geldi. Kara Kartal aradığı kanat oyuncusunu buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat Okan Buruk'un hayallerini yıktı. Brezilyalı yıldız hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta Pazartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine hazırlıklar devam ediyor. Uzun süredir kanat arayışında olan siyah-beyazlılardan taraftarları heyecanlandıracak bir hamle geldi. Bu transfer haberi ile ortalık fena karışacak. Beşiktaş'tan Galatasaray'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat Okan Buruk'un hayallerini yıktı. Brezilyalı yıldız hayırlı olsun.

BEŞİKTAŞ'TAN GALATASARAY'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Beşiktaş, ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosuna birçok yıldızı katan siyah-beyazlılar bu sefer kanat arayışına girmiş durumda. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Beşiktaş aradığı kanat oyuncusunu Brezilya’da buldu. Fluminense’de forma giyen Jhon Arias için teklif verildi. Siyah Beyazlı yönetim Kolombiyalı yıldızdan haber bekliyor.

yeni-proje-2024-10-27t120347-709.jpg

HASAN ARAT OKAN BURUK'UN HAYALLERİNİ YIKTI! BREZİLYALI YILDIZ HAYIRLI OLSUN

Yaz aylarında Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği Kolombiyalı kanat oyuncusu için teklif yapmaya hazırlanan siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki oyuncu için bütün şartları zorluyor. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen ayrıca zaman zaman 10 numara pozisyonunda da forma giyen yetenekli futbolcuyu Teknik Direktör Van Bronckhorst'un ısrarla istediği ifade edildi. Brezilya'dan gelen haberlere bakılacak olursa Beşiktaş işi bitirmek üzere.

yeni-proje-2024-10-27t120359-837.jpg

Hücum hattındaki alternatiflerini çoğaltmak isteyen siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcunun transferi konusunda aşama kaydetti. Brezilya ekibinin Arias için 15 milyon euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi. Beşiktaş'ın ise Arias için 10 milyon Euro'yu gözden çıkaracağı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN