Ahmet Çakar canlı yayında ortamın kokusunu değiştirdi! Öyle bir şey yaptı ki... Apar topar kapattılar

Eski hakem ve şimdilerde yorumculuk yapan Ahmet Çakar, canlı yayında yaptığı hareketle sosyal medyanın gündemine oturdu. Programı izleyenler neye uğradığını şaşırdı. Ahmet Çakar canlı yayında ortamın kokusunu değiştirdi! Öyle bir şey yaptı ki... Apar topar kapattılar!

Yaptığı açıklamalar ve yorumlarla sık sık gündeme gelen eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı programda izleyenleri şoke etti. Canlı yayında ortalık karıştı. Öyle bir şey yaptı ki... Apar topar kapattılar. Anladıkları zaman kahkahalar havada uçuştu. Yaşananlar kameralara böyle yansıdı..

AHMET ÇAKAR CANLI YAYINDA ORTAMIN KOKUSUNU DEĞİŞTİRDİ

Youtube'da yayınlanan programda eski hakem Ahmet Çakar, Gökhan Dinç, Rasim Ozan Kütahyalı ve Bışar Özbey bir araya gelerek maç sonu değerlendirmelerinde bulundu. PFDK'nın Yunus Akgün'e verdiği cezayı yorumlandığı esnada Ahmet Çakar'dan izleyenleri şoke eden inanılmaz bir harekete geldi.

yeni-proje-2024-10-27t103058-417.jpg

ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ... APAR TOPAR KAPATTILAR!

Eski hakem Ahmet Çakar, canlı yayında gaz çıkardı. Yaşanan olaydan sonra Gökhan Dinç, Rasim Ozan Kütahyalı ve Bışar Özbey kendilerini tutamayarak kahkahaya boğuldu. Kahkahaların ardından program durduruldu. Yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

yeni-proje-2024-10-27t102900-469.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN