'Yalı Çapkını'nından 'Kara Ağaç Destanı'na transfer: Baran Bölükbaşı kadroda

'Yalı Çapkını'nından 'Kara Ağaç Destanı'na transfer: Baran Bölükbaşı kadroda

Ekranların sevilen yüzlerinden Baran Bölükbaşı, yeni bir projeye imza attı. Son olarak 'Yalı Çapkını' dizisinde canlandırdığı Tarık karakteriyle dikkat çeken başarılı oyuncu, şimdi de 'Kara Ağaç Destanı'nın kadrosuna dahil oldu.

Ekranların sevilen dizisi 'Kara Ağaç Destanı', ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken kadrosuna önemli bir isim kattı. 'Yalı Çapkını' dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Baran Bölükbaşı, 'Kara Ağaç Destanı'nda 'Savcı Murat' karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Savcı Murat karakterine hayat verecek olan Bölükbaşı, Celal Ağa’nın (Olgun Şimşek) adaletsizliklerine karşı savaş verecek.

Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğuna oturduğu 'Kara Ağaç Destanı'nın yeni görüntü yönetmeni Taylan Sancaktar oldu. Mustafa Becit’in yazdığı dizinin ikinci yönetmenliğini ise Işılsu Günday ile Mücahit Akyoldaş yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN