Dünya devi, Kerem Aktürkoğlu'na kancayı taktı! Milli yıldızın yeni takımı belli oluyor

Dünya devi, Kerem Aktürkoğlu'na kancayı taktı! Milli yıldızın yeni takımı belli oluyor

Benfica forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, dünya devinin radarına girdi.

Yaz transfer döneminde 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılarak Portekiz devi Benfica'ya transfer olan milli yıldız, Portekiz devinde ortaya koyduğu performansla dev takımların radarına girdi.

Galatasaray'dan ayrıldığı günden bu yana ortaya koyduğu performansla herkesi kendisine hayran bırakan milli yıldız Kerem Aktürkoğlu, son olarak İzlanda deplasmanında şık bir gole imza atmıştı.

Habertürk'ün haberine göre; Arjantinli teknik adam Diego Simeone yönetimindeki İspanyol devi Atletico Madrid, kış transfer döneminde milli golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı. İspanyol devinin yıldız golcüyü transfer listesine aldığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 25 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Portekiz devinde 5 karşılaşmada görev alırken 4 gol 2 asiste imza attı. İspanyol devinin devre arasında yıldız golcü için resmi teklif yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN