Aksaray'da yolcu otobüsü devrildi: 7 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

Balıkesir'in Bandırma ilçesinden Kapadokya'ya geziye giden bir otobüs, Aksaray-Ankara karayolunda meydana gelen korkunç bir kazada şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre kazada en az 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı. Öte yandan, kaza anının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Kapadokya'ya geziye giden bir yolcu otobüsü, Aksaray-Ankara karayolu Acıpınar mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre en az 7 kişi hayatını kaybetti, 34'den fazla kişi ise yaralandı.

10242229.jpg

Kaza, sabah 07.00 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolu Acıpınar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Bandırma’dan yola çıkan Nurhan Hazer (60) idaresindeki 45 HB 0560 plakalı Akhisar Seyahat firmasına ait Mercedes marka yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı.

10242227.jpg

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların bazılarının durumunun ağır olduğu bildirilirken, hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

Kazanın ardından Ankara-Aksaray yolu belirli bir süre trafiğe kapatılırken yolun tekrar trafiğe açılması için ekiplerin çalışmaları sürdürüyor.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

10242230.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN