Evin tüm ihtiyaçlarında tek indirim! Tuvalet kağıdı, zeytinyağı, toz deterjan… Fiyatlar en dipten başladı

Evin tüm ihtiyaçlarında tek indirim! Tuvalet kağıdı, zeytinyağı, toz deterjan… Fiyatlar en dipten başladı

Evim tüm ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler tek bir marketten tüm ihtiyaçlarını karşılayacak. Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunan zincir Market fiyatları düşürdükçe düşürdü. Tuvalet kağıdı, zeytinyağı, toz deterjan bu kampanyada ne ararsan var. İşte indirim detayları…

Migros yeni ayda yeni indirimleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son zamanlarda yaptığı kampanyalarla sık sık gündemde yer alan Migros, Seç Al kampanyası ile dev bir indirime imza attı. Migros'un yeni kampanyasında en temel ürünler yer alırken vatandaşta uygun fiyata evinin tüm ihtiyacını karşılıyor. İşte Migros indirim detayları…

MİGROS'TAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Migros yeni kampanyaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni indirim kampanyası doğrultusunda 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak indirim fırsatı sunuluyor. Tüketiciler uygun ve ekonomik alışveriş yaparken kaliteli bir hizmet alıyor. Seç Al kampanyasının yanı sıra pek çok farklı kampanyada bulunmaktadır. Migros sanal marketler üzerinden yapacağınız alışverişlerin yanı sıra marketlere giderek de indirimden yararlanabilirsiniz. Ürünleri stoklarla sınırlı olduğunu unutmamak gerekiyor.

migros-1.jpg

  • OMO acktive oxygen 2 kg toz deterjan 195,95 TL yerine 74,95 TL
  • Papia Biocare 6’lı kağıt havlu 169,95 TL yerine 54,95 TL
  • Kristal Anadolu Mirası Natural Sızma Zeytinyağı 1 L 399,95 TL yerine 249,95 TL

20 EKİM'E KADAR DEVAM EDECEK

Migros'un Seç Al kampanyası 20 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek. Kampanya Money Kart sahipleri için geçerli olurken 25 TL ve üzeri alışveriş yapanlar indirimden yararlanabilecek. Migros Money Kart sahibi olmayanlar mağazalardan kolayca temin edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN