Herkes Ziraat müşterisi olmak isteyecek! %65 indirim fırsatı başladı! O tarihe kadar geçerli olacak

Herkes Ziraat müşterisi olmak isteyecek! %65 indirim fırsatı başladı! O tarihe kadar geçerli olacak

Ekim ayına bomba gibi bir kampanya ile giriş yapan Ziraat Bankası %65 indirim fırsatı sunuyor. Herkes keşke Ziraat Banklı olsam diyecek. O tarihe kadar geçerli olacak. İşte tüm detaylar…

Ziraat Bankası 2 Ekim 2024 tarihinde başlatmış olduğu yeni kampanyası ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Ay sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında belirli sektörlerde yapılacak olan alışverişlerde cazip indirim fırsatı sunuluyor. Bankkart Liralar hesabınızda biriktikçe birikecek. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan kampanyanın detayları belli. İşte tüm detaylar…

%65 İNDİRİM FIRSATI

Ziraat Bankası kampanya doğrultusunda belirlenen mağazalarda yapılacak alışverişlerde tüm ürünlerde geçerli olacak %65 indirim fırsatı sunuluyor. Bu indirimden yararlanabilmek için ödeme sırasında “ZBNK241001” kodunun girilmesi yeterli olacaktır. Kampanya banka kartı ve kredi kartı özelliklerinde geçerli olacak.

ziraat-kampanya-1.jpg

Belirli tarihler arasında geçerli olan kampanya Ekim ayının son gününe kadar devam edecek. 31 Ekim 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Ziraat Bankası müşterileri farklı sektörde yapmış oldukları alışverişlerde indirim fırsatı yakalayacak.

Ziraat Bankası Bankkart'ı olanlar yapacakları harcamalarda 625 TL ödül kazanabilecek - Baba Haber

Ziraat Bankası ekim ayı için belirlemiş olduğu yeni kampanyası ile müşterileri sevindirirken farklı kampanyalarda sunmaya devam ediyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan açıklamaları takip ederek indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN