Son Dakika l Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hayatını kaybetti

Son dakika haberi... Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybetti. Çelik'in evinde ölü bulunduğu bildirildi.

Bir Demet Tiyatro ile başladığı oyunculuk kariyerinde Seksenler, G.O.R.A ve Organize İşler gibi pek çok yapımda rol alan, en çok da Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı rolüyle hafızalara kazınan Vural Çelik hayatını kaybetti.

ACI HABERİ BİROL GÜVEN DUYURDU

Acı haberi, yönetmen ve yapımcı Birol Güven duyurdu. Güven paylaşımında "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

2 GÜN ÖNCE HASTANEDEN PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Vural Çelik 2 gün önce yaptığı son paylaşımında, ''Şu hastanelere geldiğim kadarıyla dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım katım, her şeyim olurdu'' demişti.

Vural Çelik paylaşımında, ''Bu halde bile espri yapmaya çalışıyorum. Tuh sana be oğlum'' ifadelerini kullanmıştı.

Avrupa Yakası’nın Kubilay’ı Vural Çelik evinde ölü bulundu Vural Çelik neden, nasıl öldü, hastalığı neydi

MANSUR YAVAŞ: BIRAKTIĞI İZLER HER ZAMAN HATIRLANACAK

Çelik'in erken ölümünün ardından ilk mesaj paylaşanlardan biri de Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş oldu. Yavaş, mesajında şunları söyledi:

"Genç yaşta kaybettiğimiz değerli sanatçımız Vural Çelik’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Sanat dünyasına kattığı değerler ve bıraktığı izler her zaman hatırlanacak. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

VURAL ÇELİK KİMDİR?

1973 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Orduludur. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu’na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi. Levent Kırca Tiyatrosu’ndan sonra Yasemin Yalçın’ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar’la tanıştı. Necati Akpınar’ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Ata Demirer’in tavsiyesiyle Avrupa Yakası dizisine girdi, Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırdı. En son oynadığı dizi Seksenler’dir. Seksenler dizisinde Niyazi karakterini oynamıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN