Elon Musk, Trump’a destek için ilk defa miting düzenledi

Elon Musk, Trump’a destek için ilk defa miting düzenledi

Elon Musk, Pensilvanya'nın Philadelphia kentinde Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'a destek amacıyla ilk kez bir seçim mitingi düzenledi. Mitingde, ABD Anayasası'nın üstünlüğüne vurgu yaparak katılımcılara erken oy kullanma çağrısında bulunan Musk, Amerika'nın ve medeniyetin geleceğinin tehlikede olduğunu düşündüğü için artık siyasi olarak aktif olduğunu belirtti.

Amerikalı iş insanı Elon Musk, Pensilvanya'nın Philadelphia kentinde Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'a destek vermek amacıyla ilk kez bir seçim mitingi düzenledi.

Philadelphia'daki bir okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte Musk, katılımcılara oy kullanmak için kayıt yaptırma ve erken oy verme çağrısında bulundu.

Musk, konuşmasında ABD Anayasası'nın önemine vurgu yaparak, "Bu anayasa, kelimenin tam anlamıyla ABD'yi bugünkü haline getiren temel değerler bütünüdür. Buna karşı olan herkes ise ABD karşıtıdır ve onların canı cehenneme." dedi.

'AMERİKA'NIN GELECEĞİ TEHLİKEDE'

Mitinge katılanlara ailelerini ve dostlarını oy kullanmak için kayıt yaptırmaya teşvik etmeleri konusunda çağrı yapan Musk, "Daha önce siyasi olarak aktif değildim ancak şu anda politik olarak aktifim çünkü Amerika'nın geleceğinin ve medeniyetin geleceğinin tehlikede olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Konuşmasının ardından katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Musk'ın düzenlediği miting, kendisine ait X sosyal medya platformunda da canlı paylaşıldı.

Elon Musk, daha önce 5 Ekim'de Trump'ın mitingine katılarak Cumhuriyetçi adaya destek vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN