Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya büyük jest! Gelen hediye hem izleyiciyi hem Müge Anlı'yı şaşırttı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müge Anlı’ya hediye gönderdi. Bahçeli’nin jesti izleyiciyi ve Müge Anlı’yı şaşırttı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yakından takip ettiği televizyon programcısı Müge Anlı’ya özel bir hediye gönderdi. Bahçeli, hayatını konu alan "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" adlı kitabı Anlı’ya ulaştırdı. Canlı yayında hediyeyi izleyicileriyle paylaşan Anlı, Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek, “Harika bir şey” ifadelerini kullandı.

'SAYIN DEVLET BAHÇELİ BİR KİTAP GÖNDERDİ BANA'

resim-2024-10-18-173856744.png

Anlı, atv ekranlarında sunduğu programda, Bahçeli’den gelen bu anlamlı hediyeyi izleyicilerine tanıttı. Kitabın yarısına kadar geldiğini belirten Müge Anlı, “Sayın Devlet Bahçeli bir kitap gönderdi bana… Onun hayatını anlatıyor. Hayatını anlatırken de dönemle ilgili de çok önemli fikir sahibi oluyorsunuz. Harika bir şey. Sayın Devlet Bahçeli’ye de bu güzel hediyesi için çok teşekkür ediyorum. Sağolsun, varolsun. Yarısına kadar gelebildim, yakın siyasi tarihimizi de öğrenmemiz lazım. Ben şeye inanıyorum, tarih bir döngüdür felsefesine inanıyorum. O nedenle hayatta neler yaşandığını öğrenmemiz lazım. Hem kendi ülkemizde ve dünyada ki, hem ülkemizde yaşanabilecekler hakkında fikir sahibi olmamız, hem de teyakkuzda olmamız lazım. Buna inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN