Fadıl Şenyaşar tahliye edildi

Fadıl Şenyaşar tahliye edildi

Babası ve 2 ağabeyinin AK Partili İbrahim Halil Yıldız’ın yakınları tarafından öldürülmesinin ardından tutuklanan Fadıl Şenyaşar tahliye edildi.

Urfa'da babası ve iki ağabeyinin öldürüldüğü saldırıdan 3 gün sonra tutuklanan Fadıl Şenyaşar, 6 yıl 4 ay sonra tahliye edildi.

FADIL ŞENYAŞAR AKŞAM SAATLERİNDE TAHLİYE EDİLDİ

Mezopotamya Haber Ajansı'nın haberine göre,Şenyaşar’ın tahliyesi evraklarda yanlışlık olduğu gerekçesi ile geç saatlerde oldu. Cezaevi idaresi Şenyaşar’ın başka dosyadan tutuklu olduğunu iddia ederek tahliye işlemlerini başlatmak istemedi.

Avukatların girişimi ile Şenyaşar’ın başka dosyadan tutuklu olmadığının kanıtlanması üzerine tahliye işlemeleri başlatıldı.

Diyarbakır 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi’nden tahliye olan Şenyaşar’ı annesi Emine Şenyaşar, avisi ve DEM Parti Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar’ın yanı sıra çok sayıda kişi karşıladı. Emine Şenyaşar oğluna sarılarak gözyaşı döktü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN