Korkunuzun zihninizde olumsuz senaryolar yaratmasına izin vermeyin! Koç, yengeç ve balıklar... 19 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Korkunuzun zihninizde olumsuz senaryolar yaratmasına izin vermeyin! Koç, yengeç ve balıklar... 19 Ekı̇m 2024 günlük burç yorumu

Sürekli yapmak istediğiniz bir şeyi yapma şansı ayağınıza geldi ya da yakında gelecek. Ancak şimdi işler ciddileşince bu konuda endişe duymaya ve bunu gerçekten isteyip istemediğinizi sorgulamaya başlamış olabilirsiniz. Güven eksikliğinin arzunuzun önüne geçmesine izin vermeyin.

19 EKİM 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yakın zamanda bazı sıkıntılar yaşamış olsanız bile, bu deneyimlerden çok değerli tecrübeler ve bilgiler edindiniz. Ancak henüz bunun farkında olmayabilirsiniz çünkü bu zorlukların üstesinden gelmeye odaklanmıştınız. Sakinleşip yeniden nefes alma şansı bulduğunuzda, bu sorunlarla ne kadar iyi başa çıktığınızı görmeye başlayacak, ne kadar çok şey öğrendiğinizi fark edecek ve bunların gelecekte hayatınıza ne kadar büyük fayda sağlayabileceğini göreceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birine en çok ihtiyaç duyduğunuz şu anda destekten yoksun olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu kişi olması gerektiği gibi yanınızda değil ve bu konuda küskün olabilirsiniz. Ancak, her şeyin bu şekilde olmasını bizzat sizin tercih etmiş olabileceğinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Belki de bilinçaltında o kişiyle aranızda bir duvar yarattınız ve o kişi de sizin onu dışarıda tutmak ya da yalnız kalmak istediğiniz hissine tepki veriyor. Bugün bunu gözden geçirin ve eğer durum buysa ona ulaşın ve ona ihtiyacınız olduğunu bildirin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Birisi sizin istediğiniz bir konuyu dile getirmek istemeyebilir. Size meydan okumaya ya da sizi çıldırtmaya çalıştığını düşünebilirsiniz. Belki de aranızda bir çatışma veya güç mücadelesi vardır. Belki de bu kişi sizinle aynı fikirde değildir. Belki de olumlu bir görüşü vardır ve aranızdaki kırgınlık nedeniyle bunu paylaşmak istemiyordur. Güvenilir bir şekilde geri bildirim alabilmeniz için önce sorunun kökenine inmeniz gerekir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Sürekli yapmak istediğiniz bir şeyi yapma şansı ayağınıza geldi ya da yakında gelecek. Ancak şimdi işler ciddileşince bu konuda endişe duymaya ve bunu gerçekten isteyip istemediğinizi sorgulamaya başlamış olabilirsiniz. Güven eksikliğinin arzunuzun önüne geçmesine izin vermeyin. Korkunuzun zihninizde olumsuz senaryolar yaratmasına izin vermeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Çok istediğiniz bir şeyi elde etmek için ne kadar şey yapmaya ve ne kadar ileri gitmeye hazırsınız? Ödün vermeye istekli misiniz? Kendinizi savunmasız bırakabilir misiniz? Eğer bunları yapamıyorsanız, belki de o şeyi düşündüğünüz kadar çok istemiyorsunuzdur. Çünkü birine bu konuda açılmak ve onun size istediğiniz şekilde karşılık vermesini sağlamak için belli bir miktar ödün vermek ve büyük ölçüde savunmasız olmak gerekebilir. Bugün bu konuyu bir düşünün ve eğer hazır değilseniz, hazır olmanın yolunu bulun.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hafta sonu olmasına rağmen, bugün çevre edinmek için harika bir gün olabilir. Bu, işiniz veya işletmenizle ilgili olabileceği gibi, kişisel bir hedefe ulaşmakla da bağlantılı olabilir. Elbette günü boş geçirmek isteyebilirsiniz, ancak güçlü insanlarla tanışabileceğiniz bir etkinliğe veya toplantıya katılmayı seçerseniz, beklediğinizden daha eğlenceli ve bazı önemli getirileri olduğunu göreceksiniz. Tanıştığınız biri size çok önemli bir şeyin iç yüzünü anlatabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Telafisi mümkün olmadığını düşündüğünüz bir hata yaptığınız için kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz. Ne de olsa adil olmak sizi siz yapan bir unsurdur. Belki de hatanızı telafi etmek için elinizi uzattınız ama geri çevrildiniz. Yahut belki de düzeltilemeyecek bir şey söz konusudur. Her iki durumda da, eğer denediyseniz, o zaman bu durumu bir kenara bırakmalısınız. İşleri yoluna koymak için hala olumlu bir şeyler yapma ihtiyacı hissediyorsanız, bir şekilde katkıda bulunabilir, hatta ilgili kişiye bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorabilirsiniz. Her zaman bir yol vardır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çok esrarengiz olduğunu düşündüğünüz birinin sakladığı kötü bir şey olmayabilir. Sezgileri kuvvetli biri olarak, bazı sinyaller alıyorsunuz ama bu gizemi olumlu değil de olumsuz bir şeymiş gibi algılıyor olabilirsiniz. Ancak muhtemelen keşfedeceğiniz şey, bu kişinin sezdiğiniz gizemli yönlerinin aslında oldukça olumlu olduğudur. Örneğin, önemli bir yeteneğe veya harika bulacağınız başka bir etkileyici özelliğe sahip olabilir. Onları tanımaya açık olun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir dilek tutarken bunu yanlış ifade ederseniz, isteğinizi yerine getirecek olan güç hata yapar ve size yanlış şeyi mi verir? Bu size saçmalık gibi gelebilir çünkü istediğiniz şeyi sadece dilemek yerine onun için çalışmaya inanıyorsunuz. Ancak, yakında istediğiniz bir şeyi elde etme şansına sahip olabilirsiniz ve hedefinizi ifade etme şekliniz bunda önem arz edecektir. Bu sihirli bir şey değildir, tüm mesele bir fırsata belirli bir şekilde evet demekle ilgilidir. Bunu doğru yaptığınızdan emin olun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Finans alanı şu anda sizin için çok olumlu görünüyor. Şu anda finansal görünümünüzü çok güçlü veya çok istikrarlı görmeseniz bile, büyük ve kalıcı iyileştirmeler yapma potansiyeli var. Bu, daha fazla gelir elde etmekten, fark etmediğiniz bir para kaynağını keşfetmeye veya kazançlı bir şeye yatırım yapma fırsatına ulaşmaya kadar her şey anlamına gelebilir. Uyanık olun ve hayatınız için daha güçlü bir maddi zemini gözünüzde canlandırmaya başlayın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Siz bir gerçekçisiniz. Yaratıcı, yenilikçi bir zihne sahip olmanıza rağmen, sorunlara veya zorluklara yaklaşma şeklinizde de oldukça mantıklısınız. Yeni bir fırsatı ölçüp biçmiş ve bu iş için uygun olmadığınıza karar vermiş olabilirsiniz; harika bir fırsat olsa da, üstesinden gelemeyeceğinizi bildiğiniz için bu fırsatı değerlendirmeyeceksiniz. Emin misiniz? Objektif düşünüyorsunuz ama kendinizle ilgili her zaman değil. Bu, risk almanız ve ihtimallerin size karşı olduğunu düşünseniz bile şansınızı denemeniz gereken anlardan biri.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün ve önümüzdeki günlerde bazı harika yeni arkadaşlarla tanışmak ve bazı ilginç ve eğlenceli çevrelere dahil olmak için birkaç şansınız olabilir. Eğer bu hoşunuza gideceğini düşündüğünüz bir şeyse, bu insanların öylece kapınıza gelmeyeceğini bilmelisiniz. Dışarı çıkmanız ve etkileşime girerek diğer insanlara ilgi göstermeniz gerekecektir. Kendinizi en iyi şekilde ortaya koyduğunuzda, zamanla size çok yakın olabilecek insanları kendinize çekeceksiniz. Bu, hayatınızı zenginleştirmek için harika bir zaman, o yüzden dışarı çıkın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN