WhatsApp’ın yeni özelliği kullanıcılara açıldı! Bir süredir bekleniyordu, artık böyle görünecek

WhatsApp’ın yeni özelliği kullanıcılara açıldı! Bir süredir bekleniyordu, artık böyle görünecek

Milyarlarca kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliği ile teknoloji gündemine geldi. Bir süredir beklenen bu yenilikle artık uygulama böyle görünecek…

WhatsApp, Android beta sürümünde kullanıcıların uzun zamandır beklediği yeni bir güncellemeyi hayata geçirdi. 2.24.22.4 beta sürümüyle birlikte, uygulamanın arayüzünde gözle görülür bir değişiklik yaşandı. Artık daha koyu ve modern bir tema seçeneği ile karşımıza çıkan WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedefliyor.

yeni-proje-7.jpg

KOYU TEMA YENİ DÖNEMİ

Yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp, kullanıcıların uygulama ve sohbetlerini daha koyu bir temayla kişiselleştirmesine olanak tanıyor. Artık, uygulamanın arayüz rengi eski #0b141a kodundan, daha siyah ve hafif mavi tonları içeren #0a1014 kodlu bir renge geçiş yaptı. Bu değişiklik, düşük ışık koşullarında göz sağlığını korumak ve kullanıcıların gözlerini daha az yormak amacıyla gerçekleştirildi. Ayrıca, mesaj balonları ve varsayılan sohbet arka planı da koyulaştırıldı.

20 FARKLI RENK SEÇENEĞİ

WhatsApp, 2.24.21.34 güncellemesiyle birlikte kullanıcılarına 20 farklı renk arasından sohbet teması seçme imkanı sunmuştu. Bu özellik, kullanıcıların uygulamanın görünümünü kişiselleştirerek kendi tarzlarını yansıtmasına olanak tanıyor. Artık, tüm sohbetlerde geçerli olacak varsayılan bir tema seçebileceğiniz gibi, her bir sohbet için farklı temalar da belirleyebilirsiniz. Böylece, sohbet deneyiminizi tamamen kişiselleştirme şansına sahip oluyorsunuz.

capture-20241017230247867.jpg

BETA KULLANICILARINA ÖZEL

Hem yeni koyu tema hem de sohbet teması seçme özelliği şu an için WhatsApp beta sürümünü kullanan bazı test kullanıcılarına açık. Bu özelliklerin, önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya ulaşması bekleniyor. Eğer WhatsApp’ın beta sürümünü kullanıyorsanız, güncellemeyi Google Play Store üzerinden yükleyerek bu yeni özelliklerden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN