Liam Payne'in ölüm sebebi belli oldu

Liam Payne'in ölüm sebebi belli oldu

Arjantin'de kaldığı otelin 3. katından düşerek yaşamını yitiren Payne'in ön otopsi raporu açıklandı. 31 yaşındaki genç sanatçının düşmeye bağlı iç ve dış kanama nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi.

31 yaşında Arjantin'de hayatını kaybeden İngiliz pop müzik grubu One Direction'ın eski üyelerinden Liam Payne'in ön otopsi raporu açıklandı.

Arjantin polisi, Payne'in başkent Buenos Aires'te Casa Sur adlı otelin üçüncü katından düştüğünü duyurmuştu.

Savcılık, ön otopsinin, Payne'in düşmeye bağlı iç ve dış kanama nedeniyle öldüğüne işaret ettiğini söyledi.

ARKADAŞLARINDAN SON MESAJ

Payne'in ölümü tüm dünyada hayranlarını üzüntüye boğarken One Direction grubunun eski üyeleri de arkadaşları için ortak bir taziye mesajı yayımladı.

Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan ve Zayn Malik, grubun Instagram hesabından yayımlanan mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Liam'ın ölüm haberiyle yıkıldık. Zamanla, ve herkes gücünü topladığında, söylenecek daha çok şey olacak. Ama şimdi bir süre çok sevdiğimiz kardeşimizi kaybetmenin yasını tutacağız ve sindirmeye çalışacağız. Onunla paylaştığımız anılar sonsuza kadar bizim için çok kıymetli olacak. Düşüncelerimiz, bizim gibi onu seven ailesi, dostları ve hayranlarıyla. Onu çok özleyeceğiz. Seni seviyoruz Liam."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN