Özel'den Erdoğan'a '29 Ekim' çağrısı: Resepsiyonu Çankaya Köşkü'nde yapalım

Özel'den Erdoğan'a '29 Ekim' çağrısı: Resepsiyonu Çankaya Köşkü'nde yapalım

Antalya'da katıldığı bir etkinlikte Erdoğan'a seslenen Özel, "29 Ekim resepsiyonunu Çankaya Köşkü'nde yapalım" çağrısı yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek bir kez daha 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun tüm partilerin katılımıyla Çankaya Köşkü'nde yapılmasını istedi.

Özel ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali'ne katıldı.

Özel, konuşmasında şunları söyledi:

"Siyasette birtakım hareketlenmeler yaşanıyor. Biz CHP olarak milletimizin verdiği verdiği yetkiyle ilk seçimlere kadar ülkenin ana muhalefet partisiyiz. Doğruları söylemek, mücadele etmek, emeklinin 12 bin 500 lirayla geçinmeye mecbur bırakanlara emeklinin zorluğunu anlatmak, asgari ücretli için çalışmak, tarımda ekmeğini arayanlar için balıkçılar, arıcılar, esnaf için mücadele etmek bizim görevimiz. Biz tüm seçilenlere, onu seçenlere hürmeten her zaman elimizi uzattık, nezaketi sürdürmeye ama muhalefetten bir adım geri atmamaya durduk."

'SOKAKTA İKİ ÜYESİ KÜS OLMAYANIN YUKARIDA BİRBİRİNE KÜSMEYE HAKKI YOK'

"Geçmişte bizi ağır dille eleştirenler şimdi el sıkmaya, yol aramaya, ilişki kurmaya başladılar. Vallahi doğru yapıyorlar çünkü sokakta iki üyesi küs olmayanın yukarıda birbirine küsmeye, millete zaman kaybettirmeye hakkı yok. Ama bir yandan da gerilimi sürdürecek değişik açıklamalar da oluyor. Sayın Erdoğan'a sesleniyorum; 29 Ekim resepsiyonunu milletin evinde Çankaya Köşkünde yapınız. Çok uzun yıllar sonra tüm siyasi partiler bir araya gelelim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN