Galatasaray yeni kalecisini şimdiden buldu! Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 16 yıl sonra ilk kez

Galatasaray yeni kalecisini şimdiden buldu! Aslan'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 16 yıl sonra ilk kez

Muslera ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanan Galatasaray, yeni kalecisini şimdiden buldu. Aslan, transferde 16 yıl aradan sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig'de yarın akşam deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sezon sonunda Uruguaylı eldiven Fernando Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, yeni kalecisini şimdiden belirledi.

2011 yılının yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Muslera ile sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, kaleci arayışlarına şimdiden başladı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen Galatasaray, transferde 27 yıl sonra bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Kaleci arayışlarına başlayan Galatasaray, gözünü Brezilya'ya dikti. Aslan, Brezilya ekibi Flamengo'nun kalesini koruyan Brezilyalı eldiven Agustín Rossi'yi gözüne kestirdi.

16 YIL SONRA İLK KEZ

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Arjantinli eldiven bu sezon Brezilya ekibinde 50 karşılaşmada görev alırken kalesinde 37 gol gördü.

Sarı-kırmızılı ekip, Arjantinli file bekçisini kadrosuna katması halinde 16 yıl sonra ilk kez bir Arjantinli kaleciyi kadrosuna katmış olacak. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak 2009 yılının yaz transfer döneminde Leo Franco'yu kadrosuna katmıştı.

Lionel Scaloni - Oyuncu sayısı (Galeri) | Sayfa 17 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN