Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluğa hazır! Toprak Razgatlıoğlu'nun yarışı ne zaman, hangi kanalda?

Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluğa hazır! Toprak Razgatlıoğlu'nun yarışı ne zaman, hangi kanalda?

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WSBK) hafta sonu İspanya'da gerçekleştirilecek 12. ve son ayağında ilk yarışta şampiyonluğunu ilan etme ihtimali bulunan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, yarışa hazır olduğunu söyledi.

Toprak Razgatlıoğlu, WSBK'nin hafta sonu İspanya'da gerçekleştirilecek 12. ve son ayağının ilk yarışında en yakın rakibi Nicolo Bulega ile puan farkını koruması durumunda, ikinci dünya şampiyonluğunu ilan edecek.

Toprak, "Şu an stres yok. Tamamen yarışa odaklandık. Bugün antrenman yaptık. Bunun için çok rahat geçirdik. Şu anda motosikleti ayarlamaya çalışıyoruz. Yarına motoru biraz daha geliştirirsek bize daha çok yardımcı olacak. Şu anki görüntü yarışa hazır olduğumuz. İnşallah yarın birinci oluruz. En büyük hedefim bu." diye konuştu.

Dünya genelinde yarışseverler tarafından "El Turco" lakabıyla anılan Toprak Razgatlıoğlu, Jerez'de yarın koşulacak ilk yarışta en yakın rakibi İtalyan Nicolo Bulega ile puan farkını 37 ve üzerinde tutarsa, 20 Ekim'deki yarışlara bakılmaksızın 2024 dünya şampiyonluğunu garantileyecek.

TOPRAK RAZGATLIOĞLU'NUN YARIŞI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Ay-yıldızlı motosikletçi, İspanya'da 19 Ekim Cumartesi günü önce TSİ 12.00'de sıralama turlarına katılacak, aynı gün TSİ 15.00'te hafta sonunun ilk yarışına çıkacak.

Toprak, Jerez'de cumartesi günü koşulacak ilk yarışta en yakın rakibi İtalyan Nicolo Bulega ile puan farkını 37 ve üzerine çıkartırsa 2024 dünya şampiyonluğunu ilan edecek.

Jerez'de Toprak, 20 Ekim Pazar günü ise önce TSİ 12.00'de Superpole yarışında gaza basacak, daha sonra ise TSİ 15.00'te ise hafta sonunun ikinci ana yarışında mücadele edecek.

Yarış Eurosport ve Red Bull TV kanalından canlı yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN