Ufukta parıldayan bir fırsat var! Koç, boğa, ikizler, terazi, oğlak ve balıklar... İşte 28 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Ufukta parıldayan bir fırsat var! Koç, boğa, ikizler, terazi, oğlak ve balıklar... İşte 28 Ağustos 2024 günlük burç yorumu

Bugün bir fırsatı külfetle karıştırmamaya dikkat edin. Bir kişiyle uzlaşmak ya da bir zamanlar sahip olduğunuz bir şansı yeniden yakalamak için yaptığınız bir plan, beraberinde çok fazla iş yükü getirebilir. İdeal hedefinizin sizin için ne kadar değerli olduğunu düşünmelisiniz.

28 AĞUSTOS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda cevabı yokmuş gibi görünen ama yine de kafanızı meşgul eden bir soruyla boğuşuyor olabilirsiniz. Bu soru şöyle bir kategoriye girebilir... tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıktı? Asla bilemeyebilirsiniz ama tahmin edin ne var? Bunun bir önemi yok! Bir çiftçi, hangisinin önce geldiğini bilmeden de kümese girip kahvaltı için yumurta toplayabilir. Bugün sadece zamanınızı alacak ve hiçbir fark yaratmayacak bir şeyi takıntı haline getirmeyin. Yapacak daha önemli işleriniz var.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birinin çok değer verdiği bir konuda onunla tartışmaya girerseniz onun fikrini değiştirmeniz pek olası değildir. Bu konuda ne kadar çok tartışırsanız o da topuğunu o kadar derine gömecek ve bir milim bile kıpırdamayacaktır. Bugün bir başkasının bir işi nasıl yapacağına dair fikrine ters düşen bir fikriniz olabilir. Ona göre, kendi yöntemi denenmiş ve doğru görünebilir. Kendi fikirlerinizi dayatmak yerine, ona kendi bakış açısına neden değer verdiği gibi sorular sormayı deneyin. Onu başka fikirlere karşı duyarlı hale getirebilirseniz bu konudaki fikrini değiştirebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kuşkucu biriyseniz ve bir merdivenin altından geçerseniz ya da yolunuza bir kara kedi çıkarsa, çok zor ya da “şanssız” bir gün geçirebilirsiniz. Tabii ki, merdivenin altından geçmezseniz ve o gün hiç kara kedi görmezseniz de bu olabilir! İnanç son derece güçlü bir şey ve olumlu ya da olumsuz olabilir. Yaptığınız bir şeye olumsuz bir anlam yüklerseniz kendinizi olumsuz olana yönlendirmiş olursunuz. Herkesin zor günleri olur, ancak bunların kader olduğunu varsaymazsanız daha az sıkıntı çekebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Zaman zaman çaresizce bir fırsat bekliyordunuz. İşte şimdi karşınıza bir fırsat çıktı. Ancak, tam olarak hayal ettiğiniz şey olmayabilir. Hatta buna yakın bile olmayabilir. Bu, onu göz ardı etmeniz ve reddetmeniz gerektiği anlamına mı geliyor? Yoksa bunun, ortaya koyduğunuz iyi duyguların bir tezahürü olabileceğini mi varsaymalısınız? Bu tam olarak hayal ettiğiniz şey olmayabilir, ancak hayal ettiğiniz şeyi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. En azından denemek için kendinize borçlusunuz!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Şu anda yapmak üzere olduğunuz bir anlaşmada çıkabilecek sorunlara karşı tetikte olabilirsiniz. Neyle karşı karşıya olduğunuzu bilmek istiyorsunuz çünkü hazırlıklı olmanın başarınızı belirleyeceğine inanıyorsunuz. Bu akıllıca bir şey, ancak bunu dengelemeniz gerekiyor. Gözlemci olmak ve zamanınızı neye yatırdığınızı bilmek iyidir, ancak aynı zamanda düşündüğünüz şeyin iyi ve olumlu yönlerinin de farkında olmalısınız. Bu işte ne yanlış gidebilir düşüncesini, neyin iyi gidebileceğine dair fikirlerle dengelemezseniz ters etki yaratır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Devam etmekte olan bir girişimdeki hedefinize doğru ilerlerken, sıkıcı anlar ve yorucu günler geçirdiğinizi fark edebilirsiniz. Yapılacak çok şey, çözülmesi gereken sorunlar ve içinden çıkılması gereken ikilemler vardır. Yine de, işi tamamlamaya ve nihai başarıya giden yoldasınız. Şüpheye düştüğünüz anlarda ya da yaptığınız şeyi yapma kararınızı her sorguladığınızda kendinize hatırlatmanız gereken şey budur. İlerleme kaydediyorsunuz ve bunu fark etmek önemlidir. Yolunuzu neşeyle kat ederseniz, bu deneyim sadece daha keyifli olmakla kalmayacak, aynı zamanda daha başarılı da geçecektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sadece takvime bakıp işiniz bitene kadar günleri saymak yerine, sürecin ve çok istediğiniz bir şey için çalışma deneyiminin tadını çıkarmalısınız. Arayışınızın başlangıcı ile varacağınız yer arasındaki tüm zamanın değerini bilmezseniz, aradaki tüm o zaman birçok yönden boşa harcanmış olacaktır. Şu anda etrafınız neşe dolu ve bunu fark etmeniz ve kendinizi buna kaptırmanız için teşvik ediliyorsunuz. Bir gün geriye dönüp baktığınızda neleri kaçırdığınızı görmek istemeyeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir varmış bir yokmuş... Birçok çocuk masalı bu şekilde başlar. Bu ifade bizi zamanda geriye, inanılmaz şeylerin mümkün olduğu bir ana götürür. Bazen yetişkinler olarak bu düşünceyi yanımızda taşırız, bir zamanlar mükemmel olanın uzun zaman önce gerçekleştiği ve bir daha asla gerçekleşmeyeceğine dair düşünceyi. Özellikle melankoli anları sırasında bizi geçmişte yaşamaya teşvik edebilir. Şu anda hayatınızın ideal olduğunu düşündüğünüz bir dönemine geri dönüp bakıyor olabilirsiniz, ancak bugünü de ideal hale getirebilirsiniz. Eski anılar zamanla yumuşar. Bugün, sahip olduğunuz en değerli şeydir. Geçmişe ağıt yakmadan bugünü olabildiğince ideal bir hale getirmeye çalışın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün bir fırsatı külfetle karıştırmamaya dikkat edin. Bir kişiyle uzlaşmak ya da bir zamanlar sahip olduğunuz bir şansı yeniden yakalamak için yaptığınız bir plan, beraberinde çok fazla iş yükü getirebilir. İdeal hedefinizin sizin için ne kadar değerli olduğunu düşünmelisiniz. Evet, istediğinizi elde etmek biraz zor olabilir, ancak bu noktaya gelirken oynadığınız rolün farkına varırsanız, olmak istediğiniz yere ulaşmak için geriye dönmeniz gerektiğini anlayacaksınız. Evet, biraz uğraş gerektirse de ufukta parıldayan bir fırsat var.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bitkileri ve onları yetiştirmeyi seven insanlar vardır. Hatta bu insanlardan bazıları bitkileriyle konuşur ya da onlara şarkı söyler çünkü bunun onların büyümesine ve gelişmesine yardımcı olduğuna inanırlar. Haklı mıdırlar? Belki de haklılar. Belki de değiller. Bir açıdan bakıldığında bunun bir önemi yok. Şarkı söylemek ya da konuşmanın kendisi bahçıvan için tedavi edici olabilir. Bitkiler fayda görmese bile, bahçesiyle ilgilenen kişi fayda görür. Şu anda size rahatlık veren ama başkalarının anlamadığı bir şey yapıyor olabilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İnternet dünyasında aşırı miktarda bilgi var. Klavyenizden bir soru yazabilir ve hemen hemen anında bir dizi seçenekle karşılaşabilirsiniz. Yine de çok sayıda yanıt olabilir ve bulduğunuz yanıtın doğru yanıt olup olmadığını bilmek zor olabilir. Şu anda bir şey için arama yapıyor olabilirsiniz ve sorunuz çok kritik. Aldığınız yanıtların yerinde ve doğru olduğunu nasıl bilebilirsiniz? Bu, sezgilerinizi kullanmanın tam zamanıdır. Doğru olduğunu hissediyor musunuz? Değilse, aramaya devam edin. Doğru yanıtı bulduğunuzda bunu anlayacağınız konusunda kendinize güvenin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Hayatınızdaki bir durum, içinde yer alan kişilikler tarafından şekillendiriliyor. Şu anda kafanızı karıştıran sorunun bir parçası da bu olabilir. Kendinizle bir başkası arasındaki uçurumu kapatmak için bulduğunuz çözümün işe yaraması gerektiğini düşünebilirsiniz, ancak hiç de işe yaramıyor. Sizin için işe yaramış olsa da karşı taraf için neyin işe yarayacağını düşünmeniz gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN