Davutoğlu, şehit aktivist Ayşenur'un cenaze namazına katılacak

Davutoğlu, şehit aktivist Ayşenur'un cenaze namazına katılacak

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İsrail saldırısında şehit düşen aktivist Ayşenur Ezgi EYGi’nin cenaze namazına katılacak.

Gelecek Partisi, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun 14 Eylül Cumartesi günü öğle namazını müteakip Aydın Didim Merkez Camii’nde kılınacak olan aktivist Ayşenur Ezgi EYGi’nin cenaze namazına katılacağını duyurdu.

İsrail saldırısında şehit düşen EYGi için düzenlenecek cenaze törenine Davutoğlu’nun iştirak edeceği belirtilirken, parti bu bilgiyi sosyal medya üzerinden paylaştı.

İşte Gelecek Partisi'nden yapılan duyuru:

"Değerli Basın Mensubu

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, katil İsrail'in saldırısı sonucu şehit olan aktivist Ayşenur Ezgi EYGi’nin 14 Eylül Cumartesi günü ögle namazını müteakip Aydin / Didim Merkez Camii'nde kılınacak olan cenaze namazına katılım sağlayacaktır.

Dikkatinize sunar, iyi çalışmalar dileriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN