Tarkan'dan kadın eylemlerine destek: Psikopatları sokaktan toplayın

Tarkan'dan kadın eylemlerine destek: Psikopatları sokaktan toplayın

Tarkan, İstanbul Fatih'te genç bir kadının katledilmesine tepki gösterdi. Şarkıcı, "Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz" dedi.

Ünlü şarkıcı Tarkan, İstanbul Fatih'te ve Eyüpsultan'da iki genç kadının Semih Çelik tarafından yarım saat arayla katledilmesine tepki gösterdi. Tarkan sosyal medya hesabından "Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de peş peşe yaşanan kadın cinayetleri haberleri infial yaratırken, Tarkan, Instagram hesabından konu ile ilgili paylaşım yaptı.

Tarkan, Fatih'te sur önünde öldürülen genç kadınlar için eylem yapanların fotoğrafını paylaşarak, "Kadının, çocuğun, doğanın, hayvanın... Dünyanın başına ne kötülük geliyorsa erkek yüzünden geliyor. Şiddet, cinayet, taciz, tecavüz, savaşlar... Erkekliğimden utanır oldum. Tüm kalbimle ve desteğimle yanınızdayım kadınlar" sözleriyle eyleme destek çıktı.

Tarkan, daha sonra yeni bir paylaşım daha yaparak, sokak köpeklerinin toplatılması için çıkan yasayı hatırlattı.

Tarkan, "Başıboş hayvanları değil, başıboş psikopatları sokaktan toplayın! Güvenli sokaklar istiyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN