Teoman saplantılı hayranını affetti

Teoman saplantılı hayranını affetti

Teoman, kendisini sosyal medyadan taciz eden ve ev adresini öğrenerek sürekli rahatsız eden saplantılı hayranı hakkındaki şikayetini, özür dilemesi üzerine geri çekti.

Ünlü rock sanatçısı Teoman, kendisini sosyal medya üzerinden sürekli rahatsız eden ve ev adresini öğrenip takip etmeye başlayan hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikayet etmişti. Aysun A., soyadını şarkıcının soyadı olan "Yakupoğlu" şeklinde değiştirip Teoman’a saplantılı bir şekilde bağlılığını sürdürmüş, mahkemenin koruma kararına rağmen tacizlerine devam etmişti.

Sabah'tan Armağan Yılmaz'ın haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sırasında Aysun A., avukatı aracılığıyla Teoman’a ulaşıp özür diledi ve bir daha böyle bir olay yaşanmayacağına söz verdi. Bunun üzerine, Teoman şikayetini geri çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN