Hiçbir hastalığı yoktu: Grip oldu, 15 gün sonra gizemli şekilde öldü! Sır perdesi aralanamadı

Hiçbir hastalığı yoktu: Grip oldu, 15 gün sonra gizemli şekilde öldü! Sır perdesi aralanamadı

Hastanede hemşire olarak görev yapan 27 yaşındaki kadın, geçirdiği grip rahatsızlığı sonrası hayatını kaybetti. Herhangi kronik hastalığı olmayan kadının ölümündeki gizem çözülemedi. İşte detaylar...

Sağlık yönünden hiçbir rahatsızlığı bulunmayan hemşire Zeynep Çakır (27), 15 gün önce gribal enfeksiyon geçirdi. Daha sonra enfeksiyon ilerleyerek organ yetmezliğine neden oldu. Erzurum'da hastanede tedavi gören Zeynep Çakır, hayatını kaybetti.

GRİP OLDUKTAN SONRA VEFAT ETTİ

Zeynep Çakır'ın vefat haberi, sağlık camiasını yasa boğdu. 2021 yılından bu yana Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Zeynep Çakır'ın memleketinin Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi olduğu öğrenildi.

Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, taziye mesajı yayımlanarak, "Hastanemizde görev yapan Yoğun Bakım hemşiresi arkadaşımız Zeynep Çakır hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sağlık camiamıza başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

yogun-bakim-hemsiresi-hayatini-kaybetti.jpg
Zeynep Çakır

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN