Ne kadar dikkatlisiniz? Gizli iki kediyi bulmak için 8 saniyeniz var!

Ne kadar dikkatlisiniz? Gizli iki kediyi bulmak için 8 saniyeniz var!

Ne kadar dikkatli olduğunuzu ölçmek için önünüzde büyük bir fırsat var. Resim içerisinde gizlenmiş iki kediyi 8 saniyede bulabilecek misiniz? Hem gözlem yeteneğinizi ölçebileceğiniz hem de IQ'nuzu gözler önüne serecek bu test son zamanların en dikkat çeken testleri arasında yer alıyor. İşte görsel algılama testi…

Beyninizin karmaşık yapısını daha düzenli bir hale getirebilecek bu test sizin algılama hızınızı ölçtüğü gibi yeteneğinizi de gözler önüne seriyor. Görselde görmüş olduğunuz kalabalık ailenin içerisine saklanmış 2 adet kedi bulunuyor. Bu iki kediyi ortaya çıkartmak için yalnızca 8 saniyelik süreniz var. İşte görsel algılama testi…

NE KADAR DİKKATLİSİNİZ?

Görsel algılama testlerindeki görüntülere dikkat ederek dikkatinizi ölçebileceğiniz gibi IQ seviyenizi de öğrenebilirsiniz. Görselde gazete okuyan bir adam karşısında iki kadın otururken küçük bir kız yerde oyun oynuyor. Bu görsel içerisinde ise gizlenmiş iki tane kedi bulunuyor. Bu kedileri bularak aileye yardımcı olabilirsiniz. 8 saniyelik süreyi ayarladıysanız sayfayı aşağıya kaydırınız.

Kedileri size verdiğimiz sürede bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Dikkat becerilerinizi her testte daha da arttırabileceğiniz gibi bir sonraki testlerde daha hızlı çözümler bulabileceksiniz. Testin süresini birazcık daha uzatarak yeniden çözmeyi deneyebilirsiniz. Sonuca yine ulaşamadıysanız aşağıda yanıt sizi bekliyor olacak.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN