Mevsimlik işçiler buraya akın edecek! Ne fındık ne zeytin ne incir... Yevmiyesini duyan oraya koşuyor

Mevsimlik işçiler buraya akın edecek! Ne fındık ne zeytin ne incir... Yevmiyesini duyan oraya koşuyor

Mevsimlik çalışan günlük fiyatı duyunca buraya koşacak! Ne fındık ne zeytin ne incir... Toplantı yapıldı, fiyat belirlendi. Bir gün giden o parayı alacak. Mevsimlik işçiler buraya akın edecek...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kestane hasadı yaklaşırken, işçilere ödenecek yevmiye ücretleri açıklandı. Nazilli Ziraat Odası'nın öncülüğünde düzenlenen toplantıda, kestane toplama ve çırpma işlemleri için ödenecek ücretler belirlendi.

Bursa kestanesinde erken hasat

KESTANE İŞÇİLERİ YEVMİYE ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Nazilli Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya kestane yetişen mahalle muhtarları ve Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı. Görüşmeler sonucunda 2024 yılı için kestane hasadında işçilere ödenecek yevmiye ücretleri netleşti. Kestane çırpma işçilerine 2750 TL, toplama işçilerine ise günlük 1000 TL ödeme yapılacağı açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN