Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı Mecliste onaylandı

Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı Mecliste onaylandı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 6. Olağan 2. Birleşim Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında gerçekleşen, Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 6. Olağan 2. Birleşim Toplantısı’nda, “Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planın müzakeresi” gündem maddesi görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildi.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, toplantının şehrimize hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Türkiye’deki ve Kütahya’daki ihtiyaçları 7 senedir çok yakından takip ediyorum. Yerel, ulusal ve uluslararası eğilimleri izliyorum ve profesyonel olarak ülkemizdeki ulusal düzeyde yetkinlik sahibi 7 arkadaşımla birlikte bu stratejik plan için 7 senedir hazırlanıyorum. Dolayısıyla tüm altyapı buna odaklı olarak hazırlanmıştır ve bu konuda hassasiyetle çalışılmıştır” dedi.

Belediye Başkanı Kahveci, şehir ile ilgili tüm tavsiyelere açık olduğunun altını çizerek, “2043 vizyonu, bu belediyenin vizyonu olacak ve sizlerin, bu konuya imza atan her meclis üyemizin, ne kadar kıymetli bir çalışmayla hazırlandığımızı bilmenizi isterim. Güzel şeyleri hep birlikte yapacağız, hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Bizim insanlarımıza hizmet borcumuz var, minnet borcumuz var. Kütahya’da ilimle, bilimle, fenle çalışacağız; 2043 vizyonu bu” ifadelerini kullandı.

Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planı, mevzuatta belirtilen süreler dahilinde resmi web sitemiz www.kutahya.bel.tr adresinde yayımlanacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN