Çalışanların en mutlu olduğu sektör şaşırttı! Personelini mutlu eden en iyi 20 şirket belli oldu

Çalışanların en mutlu olduğu sektör şaşırttı! Personelini mutlu eden en iyi 20 şirket belli oldu

2024 yılında çalışanlarına en iyi imkanları sunan şirketler, geniş çaplı araştırmayla belirlendi. Bu şirketlerde çalışanların performansının da daha iyi olduğu belirtildi. İşte, çalışanların en mutlu olduğu şirketler...

İş ilanı platformu Indeed ve Oxford Üniversitesi'nin iş birliğinde oluşturulan '2024 Çalışma Refahı 100' listesindeki şirketler belli oldu. Çalışanların yüksek mutluluk, amaç ve tatmin seviyelerine göre hazırlanan liste, stres ve kaosun en düşük olduğu en iyi 100 ABD şirketini sıralıyor.

ÇALIŞAN REFAHI YÜKSEK ŞİRKETLER YÜKSEK KÂR ORANLARINA SAHİP

Çalışma refahı yüksek şirketlerin, daha yüksek değerlemelere, varlık getirilerine ve kârlara sahip olduğunu gösteren araştırmaya göre, bu şirketler ayrıca S&P 500 ve Nasdaq Bileşik endeksleri gibi borsa endekslerini de geride bırakıyor.

EN MUTLU ÇALIŞANLAR PERAKENDE SEKTÖRÜNDE

CNBC-e'de yer alan habere göre, listede çalışan refahı en yüksek sektörler arasında perakende öne çıkarken onu ulaştırma takip ediyor.

Listedeki şirketlerin çoğunun iş esnekliğine öncelik verdiği dikkat çekerken, şirketlerin çalışanlara nerede ve nasıl çalışacaklarını seçme özgürlüğü, doktor randevularına ve sosyal etkinliklere katılma imkanı sunduğu gözlemlendi.

Listenin ilk 20'sinde yer alan en iyi şirketler şöyle:

H&R Block

Delta Air Lines

L3Harris

Accenture

Nike

Tradesmen International

Disney Parks, Experiences and Products

Addus HomeCare

IBM

Amazon Flex

Apple

The Walt Disney Company

Wipro

Maximus

Vans

Cognizant Technology Solutions

Google

Dutch Bros Coffee

Microsoft

FedEx Freight

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN