''Şehrimizin genç yeteneklerini eğitimlerle destekliyoruz''

''Şehrimizin genç yeteneklerini eğitimlerle destekliyoruz''

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Akademisi, yeni eğitim yılına hazırlık kapsamında düzenlediği yetenek sınavlarını gerçekleştirdi.

İki günlük sürede gerçekleştirilen sınavlara, akademiye Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Halk Oyunları ve Tiyatro bölümleri için başvuran çok sayıda aday katıldı. Doğlar Konağı’nda yapılan sınavlarda, başvuruların kapanmasının ardından şehirde bulunan genç yetenekler becerilerini sergiledi.

Hem müzik hem de sahne sanatları alanında geniş bir yelpazede eğitim veren Kültür Sanat Akademisi, sınavları başarıyla geçen adayları Türk Halk Müziği nazariyatı, solfej eğitimi, çalgı eğitimi, repertuar eğitimi, zeybek, yöresel oyunlar, dans, diksiyon, drama, oyunculuk, doğaçlama, şan eğitimi ve ses icralığı, Türk Halk Müziği nazariyatı ve solfej ile ritim bilgisi gibi eğitimler ile destekleyecek.

Kütahya Belediyesi, ücretsiz eğitim imkanlarıyla şehirdeki genç yetenekleri desteklemeye ve şehrin kültürel gelişimine katkı sunmaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN