Alaçatı’yı, Datça’yı unutturan belde! Hem tertemiz deniz hem de ucuz adres! Kimse başka bir yere gitmek istemeyecek

Alaçatı’yı, Datça’yı unutturan belde! Hem tertemiz deniz hem de ucuz adres! Kimse başka bir yere gitmek istemeyecek

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ilçelerini tahtından ediyor herkes bu beldeye gözünü dikiyor. Ne Alaçatı ne de Datça tercihler arasında yerleşiyor en çok ziyaret edilen ilçeler arasında yer alıyor gidenler başka bir yere gitmek istemiyor.

Türkiye'nin tatil cennetleri arasında yer alan İzmir, Seferihisar ilçesi ile göz dolduruyor. İlçenin kuzeyinde Urla kuzeydoğusunda Güzelbahçe ve Karabağlar doğusunda ise Menderes ilçeleri bulunurken güneyinde ve batısında Ege Denizi yer almaktadır. Seferihisar 1884 yılında ilçe ilan edilirken şimdilerde Türkiye'nin incisi olarak boy gösteriyor. Uygun fiyatlı tatil mekanı arayanlar Bodrum ya da Çeşme'ye alternatif olabilecek Seferihisar'ı tercih ediyor. Hem uygun fiyatı hem de berrak denizi ile tatilcilerin uğrak noktası haline dönüşen Seferihisar diğer beldeleri de kıskandırıyor.

KOLAY ULAŞIM SAĞLIYOR

İzmir'e yalnızca 45 dakika uzaklıkta yer alan Seferihisar avantajlı bir konumda bulunmaktadır. Adnan Menderes Havalimanı'na yakınlığı sayesinde hem iç hatlarda hem de dış hatlardan gelen ziyaretçilere kolay ve ulaşılabilir bir yerde bulunuyor.

Sığacık Kalesi - Kültür Portalı - Medya Kütüphanesi

Bodrum ya da çeşme gibi popüler tatil beldelerine oranla daha uygun konaklama imkanı sağlayan Seferihisar her bütçeye uygun konaklama alanları sunmaktadır. Butik otellerden pansiyonlara kadar geniş bir yelpazede konaklama seçeneği sunan Seferihisar’da mutlaka bütçenize uygun bir yer bulacaksınız

DOĞA HARİKASI İLÇE

Yalnızca uygun fiyatlarıyla değil muhteşem plajları ve denizleriyle de doğa tutkunlarını büyülüyor. Akkum Plajı ve Sığacık koyu en dikkat çeken yerler arasında bulunurken berrak denizi ve sakin atmosferi ziyaretçileri unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktadır.

Zamanı Durduran Seferihisar Sokakları

Seferihisar'ın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan önemli bir nokta olan Sığacık kale, antik liman ve tarihi evler ile ziyaretçileri tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Bunun yanı sıra Sığacık pazarı organik ürünleri ve el işi ürünleri ile de dikkat çekmektedir.

SIĞACIK & SEFERİHİSAR'DA GEZİLECEK YERLER – Seferihisar Bahçeleri

LEZZETLERİN EŞSİZ UYUMU

Ege mutfağını sonuna kadar tadabileceğiniz Seferihisar'da farklı lezzet seçenekleri bulunan restoranlarda yer almaktadır. Balık restoranları ile birlikte yöresel lezzetlerin sunulduğu mekanlar gastronomi tutkunlarının da beğenisini kazanıyor. Ekonomik avantaj sağlamasının yanı sıra konaklama imkanı olarak da bu seçenek sağlayan Seferihisar tatilcilerin ilgisini çekmeyi başarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN